Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J84a46n 74R42á58ž

21. 8. 2014 12:19

Američané ze mne odstranili naivní představu, že lze muslimy porazit na jejich území nebo zabránit, aby se navzájem nezabíjeli šítové se sunnity.. Je to stejně nesmyslné, jako kdyby nějací Ufoni chtěli svým zásahem ovlivnit průběh třicetileté války, kde se navzájem vyvražďovali protestanti s katolíky. V jejich stádiu náboženského vývoje je to vzájemné vraždění asi nutné, aby přišli k rozumu, ze se tím nic nevyřeší. Mám proto i pochopení, protože před pětisty lety jsme se také navzájem z náboženských důvodů vyvražďovali a oni mají přesně takové zpoždění. ( Pro méně vzdělané: Mohamed žil o cca 500 let později než Ježíš)

Naopak nemám pochopení ke shovívavosti s jakou multikulturní pomatenci přistupují k muslimům, kteří jsou na našem území.

Už jsem slyšel i tak idiotský názor, ze není legální prostředek, jak bránit občanům zemí EU, kteří bojují za "muslimský stát" v Iráku a Sýrii v návratu zpět. A pak, že nespějeme k sebedestrukci!

Ideologie náboženského multikulturalismu je pro nás všechny stejně nebezpečná jako je ideologie bolševismu a fašismu. Doba tolerance islámu na evropské půdě musí skončit....jestli máme pud sebezáchovy, musíme tvrdě odmítnout všechny proudy evropské dekadence hlásající náboženský multikulturalismus a jejich nositele odstranit z veřejného života.. Jestli to neudeláme, tak si podříznuté krky zasloužíme.

6 0
možnosti
MP

Hranice dělají dobré přátele. EU,  Dienstbier, a další tolerují menšiny i imigranty. Arabský rekreant nechal vypovědět dívky v bikinách na italské pláži. V Bruseli už zakázali vánoční stromek na náměstí. Nevěru a homosexualitu trestají vraždou. Podporuje se homosexualismus a potlačuje se rodina. Bude-li to takto pokračovat, celá Evropa spěje k zániku. Nějak mi to připomíná zánik říše Římské. Možná dojde i ty krky. Všechno se nějak vyvíjí.;-(

4 1
možnosti
Foto

Jsou chvíle, kdy musí muži odložit pluhy a vzít do ruky meče. I když se jim to nelíbí. Asi bychom měli na pluhy na chvíli zapomenout...R^

5 0
možnosti
MT

Nepreji si to, ale ta Evropa s úchylnou 'politickou korektnosti', socialnim inzenyrstvim, pseudo-demokracii, multi-kulti a reverznim rasismem je na ceste k sebezničeni.

6 0
možnosti
Foto

Obávám se, že máte pravdu...

2 0
možnosti
Foto

Obehnat to celé 5 m vysokým plotem a nepustit nikoho a nic ani ven, ani dovnitř. Jiné řešení nevidím.

10 0
možnosti
KC

Zdá se, že už jen Spojené státy jsou ochotny a schopny s militantním islámem bojovat. Ostatní čekají na poslední ránu.

5 0
možnosti
JR

J26a19n 22R87á68ž

21. 8. 2014 12:28

Vím, ze se Vám to bude příčit, ale i Rusové jsou ochotni, a mají na to prostředky i rozhodnost, bojovat s Islámem. Bohužel se křesťané raději poperou mezi sebou, než aby se spojili v boji proti skutečnému nepříteli.

Příklad z historie máme: Evropané mezi sebou válčili dokud nebyli Turci před Vídní. Teprve pak jim došlo kdo je skutečný nepřítel.

5 0
možnosti
RF

R47o47m71a98n 25F23i91š58e54r

21. 8. 2014 10:11

Novinářům? Klidně, můžou začít hned.

0 6
možnosti
Foto

Někdy se ptám, co Ti kdo v dětství udělal...8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.