Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hysterické výkřiky příznivců NATO vznikly na základě protestů slušných lidí  proti přejezdu amerických agresorů přes území ČR. Provokativní přejezd těchto okupantů je ukázkou nabubřelosti amerických imperialistů, kteří chtějí nám a zejména Rusku dokázat, že americké vojsko může předvádět svou sílu v kterékoli zemi bez možnosti jim v tom zabránit. Vyvolávání válečných konfliktů v Jugoslávii, Iráku, Afghánistánu, Libyi i na Ukrajině mají na svědomí USA. USA se trvale dopouštějí válečných zločinů po celém světě s nadějí, že se jim podaří ovládnout celý svět. Bohužel mají silnou podporu u svých spojenců v Evropě i ČR. Plno občanů ČR má vymytý mozek ideologickými manipulanty, kteří nás přesvědčují, že válečná tažení amíků jsou v zájmu prosazování demokracie a hunanismu. Dokonce i exprezident Havel tvrdil, že bombardování Srbska je humánní způsob řešení problémů s Kosovskými Albánci. Nelze předpokládat, že všichni lidé mají dostatek inteligence na pochopení skutečném fungování demokratické společnosti. Nám je předsouváno, že válečnými konflikty se musí prosazovat demokracie, ve skutečnosti je to prosazování globálních zájmů  imperialistických mocností. Pokud se ČR stane poslušnými pěšáky cizích mocností budeme opět jen bezpáteřními a zmanipulovanými ubožáky. Právě takoví ubožáci vítají příjezd amerických agresorů.

0 0
možnosti

J96a76r46a 62R48a46n84k

19. 3. 2015 5:43

Tak jako drive, kdyz nas nahnali na ruske filmy, celou skolu a reditalka stala u dveri, takjsme se branili aspon kriky: Hura nasi!!Uz jsou tady!!

0 0
možnosti

Vidím to stejně. V dnešní těžké době bychom měli stát špalíry a mávat té koloně, aby věděli, že Česko není Zeman a jeho proruské názory, ale že Češi jsou hrdý národ, který je pevnou součástí NATO. Už mě ty komunistické řeči v médiich unavují a divím se , že dostávají takový prostor. Den ,kdy se nám podařilo vstoupit do NATO je skutečným dnem samostatné republiky, bez toho by nás putin už dávno sežvýkal . Možná je čas, řešit některé politiky a jejich vystoupení obsahující sympatie k putinovi jako akt kolaborace a ohrožení národních zájmů.

6 0
možnosti
Foto

K62a42r97e62l 88R19a42d95a

19. 3. 2015 1:38

Zemanova jednání i potvrzení svazků s NATO jsou dobré. S Rusy je třeba jednat, ale oni uznávají jen sílu. Se slabochy nejednají.

0 0
možnosti

J45a38r54a 64R98a65n88k

18. 3. 2015 21:33

Ja zacnu hystercit z reakci Beaty, takze: Hura, nasi jsou tady;-)R^

2 1
možnosti

Hezký den.

Jak sleduji historii světa po pádu komunisticko - socialistické části , najednou se rozšířila činnost Ameriky vyvážet demokracii ve jménu národních zájmů do světa. A to do světa, kde nikdy nebude demokracie jak ji chápeme my neb tam nemá žádnou historii , žádné tradice , tisíciletí se tam žilo podle jiných pravidel, které vycházely z geopolitických důvodů, přírodních podmínek, povahy národů. Kam Američan vstoupil, tam je rozvrácená země, svět plný uprchlíků, že si Evropa s nimi neumí poradit, rozšíření krajních hnutí, bordel. 

A proto nechci a nebudu se klanět před americkým vojákem.......Vy se hrbte jak chcete. Ale už bude pozdě se narovnat.........

3 7
možnosti

Ano, je ve mně zakódována úcta k Americe co se týče spojence v boji proti Hitlerovi. Je ve mne zakódována úcta k Americe co se týče pozvednutí Německa hospodářsky a jejich základny tam měly opodstatnění. Kdyby Německo bylo dlouho"rozbombardované, mohl by se objevit nový Hitler. Ale ta úcta platí k Americe "dřívější", dnešní Amerika je jiná....

4 4
možnosti
Foto

Žádná hysterie. Je to chladně vymyšlená kampaň.

3 0
možnosti
Foto

K79a36r97e67l 64R77a61d97a

18. 3. 2015 19:36

Asi málokomu dochází, že v Pobaltí hrozí podobný scénář jako na Krymu. Ovšem jelikož tam má NATO závazky, testuje si různé trasy, kudy by bylo možné v případě potřeby, přesunout  těžkou techniku. Nic víc bych v tom nehledal. Vojáci prostě musí být připraveni. Pokud to někdo srovnává s okupací z  r. 68, musí mít v hlavě pěkně vymeteno. :-)

11 1
možnosti

J24. 23G86r68o97h

18. 3. 2015 20:05

V Pobaltí nic takového nehrozí, o Krym šlo především, protože tam mají velkou rusové velkou námořní základnu a další pozemní a letecké základny, pro Rusko je to strategické území.

3 5
možnosti

Jaká hysterie-zde USA demonstruje a provokuje Rusko,ať si cvičí doma  jako Rusko,to cvičí na svém území ,ale amici se roztahují po celém světě .Co dělají v Černém moři ,které je od 1sv,války prohlášeno za demilitarizované moře pro cizí vojska?Kosovo-druhá největší základna USA v Evropě a proto se humanitárně bombardovalo Srbsko,Lýbie-nejbohatší stát afriky-co z něj udělalo napadení amíky?  nejchudší stát afriky jen za pouhé dva roky .Tak jaká hysterie.

3 10
možnosti

Problém je ten, že Rusko v současnosti praktikuje cvičení u souseda, jehož území následně prohlásí za domov. Z tohoto pohledu je celkem logický strach ostatních sousedů Ruska.

11 1
možnosti

J83. 81G38r67o18h

18. 3. 2015 18:54

tuto hysterii vyvolala hlavně některá media. Máme velké vojenské prostory, kde často cvičí pozemní jednotky států NATO. Jsou zde i velka cvičení leteckých sil, naposledy v loni. Mě uniká smysl této spanilé jízdy, jako podporu to nevidím, spíš je to trapné. Kdyby se přes nás přesunovala kompletní brigága i s týlem tak to má aspon vojenský význam, vyzkoušet přesuny větších vojenských jednotek jako to dělají Rusové.

2 4
možnosti

Jeden clovek by rekl, ze jednotky NATO, kterym US politika vytvorila  nejeden 'dokonaly prostor se vsim vsudy' pro jejich vycvik cehokoliv, i presunu, nepotrebuji procvicovat presun po bezproblemovych komunikacich a prostorech. Jiny ucel, pusobeni na psychiku lidi, no co si budeme povidat.

1 3
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.