Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J88a14n 37R65á92ž

1. 7. 2014 18:23

Otřesné a mnoho vypovídající o tom,jak to ve vládních kruzích chodí, že Dalík mohl být vůbec přítomen jednání o miliardovém kontraktu. Jakou pověst musíme mít v zahraničí, když nějaký kamoš premiéra bez vládní ani armádní funkce a bez jakéhokoliv relevantniho pověření byl brán druhou stranou vážně jako důvěryhodný partner pro vyjednávání o tom kolik OT a za kolik koupí Armáda České republiky. Z toho mi jde mráz po zádech víc, než z třikrát šest milionů Eur, o které si "údajně" ti tři parchanti řekli.

3 0
možnosti
KD

Ve state, kde konkubina premiera ukoluje generaly rozvedky je vsechno mozne !

5 0
možnosti
JT

ReKl jste si o uplatek ? - to neni zbytecna otazka. Pokud se prokaze, ze rekl, tak navic bude jeste lhar. Na americkych hranicich se vas taky zeptaji, jestli vezete nedovolene zbozi. Kdyz reknete, ze ne a presto ho mate, tak dostanete flastr za lhani urednikovi.

1 0
možnosti
JP

Dopadne to jako vsechny pripady ja nic ja muzikant

2 0
možnosti
Foto

R^"Dalík ani náhodou není podvodník, je velice poctivý - naprosto poctivě vykoná vše, kvůli čemu byl uplacen."... :-) Karma. Škoda, že nepotrápili i Topolánka. Podle policajtů byl "milimetr" od obvinění. "Potrápili" je správný výraz, protože stejně se nic neprokáže.

9 0
možnosti
JK

Závěr článku je zcela pravdivý a celkově ta doba byla zoufalá a nahrávala všem Dalíkům,Topolánkům a podobně za solidní krytí Vesecké a spol....

7 0
možnosti
Foto

Co se týká kauzy Barták, tak u soudu vyšlo najevo, že jak státní zástupce, tak i policisté si důkazy upravovaly, tak, aby bylo možné Bartáka obvinit. To není první případ, kdy soud zjišťuje, že důkazy jsou již v přípravném řízení upravované, jak to bylo v kauze zpěváka Kalouska, starosty Františkových lázní Ivo Mlátilíka, starosty Lipna Zdeňka Zídka. Neoprávněně obvinění lidé mají zničené minimálně dva roky života, jsou vláčeni v novinách jako zloději, a po té co je soud osvobodí, už nikde se neobjeví zpráva, že  se ničeho nedopustili. Do současné doby ani Parkanové nebyla obviněna. Každý připisuje padáky Kalouskovy, a přitom se nikde už neobjevila zpráva, že několik nezávislých znalců konstatovalo, že padáky byly bez závady a chyba byla na straně parašutisty. To jsou vše důsledky honby za údajnou korupcí. Když nelze ji najít, tak se to vymyslí, aby veřejnost byla spokojená.

2 6
možnosti
MP

Je to bohužel pravda, jde o vymyšlené kauzy. Dnes na Novinkách zrovna někoho vyšetřovatelé nutili, aby schválně zmínil jméno Dalíka či jiného známého, aby měli "důkazy". Jde o divadlo pro lidi. Kdyby skutečně něco měli, dávno by seděli. Kolik roků, pardon desetiletí, se tyto kauzy vlečou. Opravdu vám není divné, že za tolik let není jediný důkaz, jediný odsouzený?

1 1
možnosti
JC

Ta otázka není zbytečná. Protože přiznání je polehčující okolnost, je nutno dát podezřelému šanci, aby se přiznal.

1 0
možnosti
SN

:-)  opr. pardon .....skončily.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.