Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TN

... a taky je vidět, co s lidmi udělá, když se z toho vytvoří "kauza". Bydlím v oblasti, které se to možná dotkne, sem tam se to někde zmíní, já jsem to zaregistroval cca před pěti lety, nikdo to u nás nijak zvlášť neřeší.

0 0
možnosti
PV

P87e12t55r 90V98a42l70a

5. 3. 2015 17:13

Rezolutní souhlas s textem blogu R^! Zvláště připomínání Podkarpatska je národoveckou zvrhlostí X, vždyť ho ČSR přijala "navíc", aniž by o něj usilovala, dokonce se už tehdy hovořilo o provizoriu. A kdo by ho teď "vlastnil", Slováci snad? A co se týče Kladska, dokud ještě bylo před koncem války německé, Stalin ho nabídl Benešovi, ten odmítl, takže není co řešit. A Těšínsko? To byla jedna z "versailleských" podmínek vzniku republiky [>-], podělit se o něj.

0 0
možnosti
PV

P30e53t68r 40V93a18l28a

5. 3. 2015 17:53

Podotkněme, že je českou ostudou, že k oné "polské kompenzaci" nedošlo už dávno. Národovci svými "bolístkami" ustudu jen zvětšují!

1 0
možnosti
LC

Souhlas ... až na tu milovanou Prahu;-).

0 0
možnosti
Foto

S Polskem máme neurovnané územní spory už mnoho let. Nikomu se to nechtělo řešit. Vesměs jde jen o pár hektarů a jiné hektary náhradou. Žádné drama.

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.