Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P93a44v26e67l 50K29u94l18a

8. 4. 2014 12:31

Když Babiš vybudoval své impérium za pomoci dotací, tak se mu bude jen těžko zdůvodňovat, proč je sám nechce poskytnout :-/

1 0
možnosti
RK

A sapristi, že je to spočítané tak, že to vyjde v r. 2017 po volbách ? :-)

0 0
možnosti
Foto

KarmaR^

Jen doplním, že v minulých volbách si voliče kupoval za své pníze teď to " vylepšil " a kupuje si je za státní;-€

3 0
možnosti
SN

:-)  Ať udělá Babiš cokoliv, vždycky je to špatně. Znám několik takových blogerů, Vy také zřejmě mezi ně patříte! Jde o úhel pohledu. Vidím ho jako zloducha, článek a vývody tomu musí odpovídat. Logika uvažování musí ustoupit!  Rv

3 2
možnosti
Foto

Ale ono je to špatné, bez ohledu na to kdo to udělal.

2 0
možnosti
JSS

Politika začíná chutnat a vyplácet se ? Tak  lze charakterizovat Babišovo uskupení. Že to bude za naše,  není o čem dikutovat. 

Jenže 2017 je tady co by dupl a kam půjdou - není jen Paskov, může nastat hlubší oslabení automobilového průmyslu- kde  najít smysluplnou práci - zde? A cokhle  zase převést nějakou banku, pojišťovnu do státní účasti s majoritním podílem?

 Zatím vláda nic nepředvedla - jen vytloukají! Různé námluvy  jako je Amazon - to je přímo zkáza...  Co takhle dát šanci našim šikovným, aby se zmátořili v podnikání a začali směňovat v nejbliší cizině a nakukovat i dále??

   To Mládek asi nechce, když hlásá, že živnostník= příživník.

1 0
možnosti
ND

Myslím si, že to vidíte krátkozrace. Stát dával a ještě snad dává finanční pomoc při rekvalifikaci nezaměstnaných, takto jsem se kdysi dávno prostřednictvím úřadu práce mohla rekvalifikovat i já a pak jsem okamžitě našla práci. Pokud vím, tak pan Babiš navrhl vyčlenění penez na možnost rekvalifikací a sociál. podporu ve výši 600 mil. Kč. Nikde snad není psáno, že je dá komusi, aby rekvalifikaci zařídil, možná tu sumu stát ani nevyčerpá. Myslím si, že pan Babiš to dohodl dobře. Takto tomu tedy rozumím já.

2 1
možnosti
Foto

Stát  vytvoří nepřátelské podnikatelské prostředí, kde je přebytek pracovních sil a pak to řeší dotací na všemožné rekvalifikace.  Tedy nejdříve to způsobí a pak to řeší.  Samozřejmě za cizí peníze.   Stát by nám všem nejlépe pomohl, kdyby nám uhnul z cesty.

5 0
možnosti
PK

Já nevím, jestli je to spíše dobře nebo opak. Nejsem ministr ani premiér. Ono konkrétně něco řídit je ale jiné než teoretizovat a vykládat čistá řešení ve škole  studentům.

1 0
možnosti