Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

RvRv Pane Mazale, tak jak jsem níže komentoval názor p. Horáčka: nejprve jsou velké finanční podivnosti kolem nemocnice (plus personální vazby), pro něž mělo být ministerské křeslo zapovězeno, po té snaha p.Babiše to vyřešit v rámci jednání v koalici,

potom (při špatném svědomí) preventivní veřejný útok (což je vždy nejlepší obrana)  p.Němečka  na Babiše a teprve na závěr jeho reakce v médiích.

Napište na začátku : nemám rád Babiše, ať má čtenář hned jasno.

0 0
možnosti
JC

Dost sleduju dění, ale tentokrát byl první Němeček, kdo se bránil slovy: "médium ve vlastnictví našeho koaličního partnera". Kdyby se obrátil na šéfredaktora MFD se žádostí o otištění pravdy a potrestání redaktorky, to by bylo jiná. Ale on zaútočil na Babiše. To se pak nemůžete divit.

No a jak znám novináře, kteří z celnice vyrobí nemocnici apod. tak se nedivím, že to ta rádobyredaktorka  napsala lživě.

1 0
možnosti
Foto

Chyba byla na počátku, pan Němeček neměl nikdy být ministrem. 

na netu si prosím vyhledejte pořad Reportéři ČT s velmi dobře udělaným investigativním průběhem mladé novinářky, která v pořadu velmi lehce dokázala, že Cyber knife v Ostravě byl 2x dražší, než všude jinde. 

Pan Němeček nebyl schopen vysvětlit onen rozdíl. Buď na tom participoval /což je trestný čin a měl by jít přinejmenším od válu/, nebo to nevěděl a pak je jako ředitel úplně neschopný.

Jakkoli Babiše nemusím, v tomto má pravdu.

4 0
možnosti
RH

Ministrem neměl být především Babiš, a to i s ohledem na reportáže z Reportérů ČT..

4 1
možnosti
VK

Tady jde přece o to, kdo krade státní peníze ať je vrací i s úroky. A na to přece je právě ministerstvo financí. Kdyby nepoukazova pan Babiš na to co má zjištěno, tak by to podle vás bylo v pořádku? Chcete, aby byl tedy spoluviníkem? A že to je na tvitteru? Myslím si, že to bylo férové upozornění, že i ministr měl dodržovat zákony než se stal ministrem. Ať se to tedy vyšetří. Pokud je pan Němeček jist, že nepochybil, tak se přece nemusí bát.

2 0
možnosti
RH

To je politický boj, ještě paradoxně proti členovi vlastní vlády. Situaci by měli řešit policisté a ne ministr z konkurenční strany..

2 1
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.