Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč autor blogu neodpovídá na mou otázku? A ještě další otázku - jak jste pane autore, spokojený s tím, jak ODS, ČSSD, TOP 09, lidovci (a jejich koaliční strany ze smetiště dějin ODA, US-DEU, SZ - ta jediná se možná ze smetiště dějin dostane nazpět k lizu), dlouhá léta řešily exekuční průmysl a výrobu dlužníků, krádeže kovů, svobodu podnikat jako šmejdi, Open Card, fotovoltaiku, rozkradení (pomocí korupce) všeho, co nebylo přibité?

0 0
možnosti

Ano, poslušně si toho Babiše zvolíme. Ono nám ani nic jiného nezbývá. Ta předchozí vládní parta se totiž totálně zdiskreditovala. A to říkám jako člověk, který vždy volil pravou rukou.

0 0
možnosti

Tak mě prozraďte, kdo může za to, že přes masivní propagandu, jejíž jste jen nepatrným zrníčkem, má Babiš/ANO stále náskok v průzkumech před ČSSD a drtivý náskok před ODS a TOP 09. Kde udělali výše uvedené partaje  chybu? Málo kradli?

1 0
možnosti

M83i38l57a49n 14K10e37s63l

4. 3. 2015 17:06

ANO prostě volit nebudu.Jsem letitý důchodce.Pracoval jsem celkem 57 let .Byl jsem zaměstnán u firem socialistických i kapitalistických.Lze říci,že v žádných firmách jsem si moc demokracie neužil.Respektoval jsem,že ten kdo odpovídá ten i poroučí.Celých těch 57 let jsem si říkal -až budu v penzi všichni šéfové mne mohou škrabat.V případě vítězství ANO nám hrozí,že u nás vznikne státní firma.Tu povede k zářným zítřkům praporečník bátuška Babiš.Toho se nechci dožít .Chci do všeho demokraticky rencat a kušnit.V demokracii se obtížně vládne,právě pro to nekonečné kecání.Tací diktátoři ti se holt mají.

0 0
možnosti

Tohoto "Makáče a dneska českýho Démona" už není třeba démonizovat. Má už po 60-ti, takže síly ubývají. Uhlídat své miliardy, svou dmnělou bezúhonost , pěknou manželku a stádo svých blech, které je mu nablízku, umoří i vola.

Pro uhlídání si zavazuje pár svých svázaných Vazalů. Ale mají na to, aby všechny ty napochodované vlezloprdelové z různých zkrachovalých pozic uhlídali?? Neuhlídají. Je otázkou času, kdy ANO bude k rozpadu.

On totiž Babiš - démon, který za 20 let "nadělal bezpracně pohádkově = vytřískal hlava nehlava" desítky miliard si nepotřebuje honit triko na obecňáku....

0 0
možnosti
Foto

No, pokud mu nedojdou peníze. (Což jen tak nebude.)

1 0
možnosti
  • Počet článků 307
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2386x
Jsem taková bílá laboratorní myš, která se v práci zabývá genetikou a molekulární biologií, ve volném čase si listuje historií, sleduje nějaké to sci-fi, fantasy a vůbec všelijaké podivnosti. Občas sportuju, ale moc to nepřeháním, pokud zrovna není nějaký závod na 10km. Kromě toho hltám politiku, což je - uznávám - divná záliba, ale nějak si nemůžu pomoct.