Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vařím jen o víkendech. Většinou střídám osvědčené recepty, které nám chutnají. Tu a tam obměním nějakou ingredienci buď podle chuti nebo podle toho, co je zrovna doma. :-).

0 0
možnosti
Foto

Víte, i ty časopisy, i ta televize chce pestrost. I vám se "přejí", když budete mít jen detektivky... V tu chvíli uvítáte cokoli, co to okoření.

1 0
možnosti
Foto

A já v každém časopisu recepty vítám. Přečtu si je. Ale v poslední době jsou to recepty s mnoha ingrediencemi a ty nerealizuji, protože když přísady nakoupím, tak je načnu a už těžko spotřebuji. Nedávno - ústřicovou omáčku. Má datum spotřeby a já mám problém ji vyvařit. A tak je to i s jinými přísadami. Vařím si po svém, ale recepty si ráda přečtu.

Máte pravdu, vaří se ve všech médiích.

1 0
možnosti
Foto

Musíte vařit častěji, abyste to spotřebovala. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Tak například u nás doma a u všech známých vítězí recepty po prababičce ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Já si recepty se zájmem přečtu,ale pak už stejně jedu na autopilota-vařím to,co rodině chutná.

3 0
možnosti

Ty pořady o vaření nedávají na všech kanálech najednou, viďte?;-)

 Jinak přijímání potravy, dýchání a sex jsou nejdůležitější věci pro náš život takže je to celkem přirozené, že se o vaření tolik mluví a píše. Sex na nás taky dnes kouká všude. Jen o tom dýchání toho moc není.:-)

1 0
možnosti
Foto

Naprosto upřímně - vařím ráda a vařím s chutí, lidem okolo chutná. Prostě mne to baví. Ale i já už jsem přesycená masivním útokem receptů..... ;-D8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 751x
Jsem především matka tří dětí, manželka a optimistka, která se ráda dívá kolem sebe, sleduje, co se v okolí děje a ve volných chvílích vše zajímavé zaznamenává do deníku.