Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlasím s Paulem! Nebyla jste nakonec víc v šoku z mladíka než z těch býků? :-)

1 0
možnosti
KM

Mladík i býci mě překvapili.;-)

0 0
možnosti
PK

Mila pani, to me vubec neprekvapuje. Mel jsem moznost se potkat s osmnactiletou universitni studentkou a pro ni byla absolutne zahada, zdali je ta rostlina rajce nebo okurka. Zijeme v dobe, kdy vsechno roste v obchodech. Na pole malokdy, malokdo prijde.

2 0
možnosti
DM

hmmm.. je to smutné :) Ta dnešní mládež, co .;-).. bydlím v domku na vesnici, dcery vyrostly taky se mnou v domku, ale starší dcera je asi čtyří roky vdaná a "v bytě" , a byla tady v době, kdy kvetly kamčatské borůvky a bylo na nich plno čmeláků a včel, pak přijela asi za týden, a když viděla, že květy všechny doslova před očima opadávají, zahořekovala - Jéé, co se stalo, byl v noci mráz? . Kulím oči - Co by, prostě odkvetly! -To tě nenapadlo ? - A mimochodem, právě teď denně trháme a užíváme si první plody, zítra budou lívance s borůvkama :-) A dneska mi v nestřežené chvíli pod poledním sluncem iniciativně pozalívala (!) cukety a dýně, ach jo... No učit je to musíme,no :-) A zeťák se dnes celé odpoledne chodil každou chvíli koukat na kočku, kojící na seně čerstvá koťata a byl z toho úúúplně unešený (ona u toho vrní! ona u toho leží na zádech!..) ... děcka jedny... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 751x
Jsem především matka tří dětí, manželka a optimistka, která se ráda dívá kolem sebe, sleduje, co se v okolí děje a ve volných chvílích vše zajímavé zaznamenává do deníku.