Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Malinko dcerušku usměrněte, ať ví, co na veřejnosti může a co nemůže. Ale jinak podporovat a pěstovat její všímavost a nenechavost a jednou z ní může být skvělá novinářka! Gratuluji k takové všetečce! R^

0 0
možnosti
KM

Díky za dobře míněné rady. Podařilo se mi vychovat už dvě dospělé děti a myslím, že jsem to zvládla docela dobře. Malí jsou prostě bezprostřední.

0 0
možnosti
DM

.. hezké! :D ... to mi připomnělo, jak povídavá v nevhodných chvílích byla moje dcera - třeba ráno na autobusové zastávce, všichni stáli tiše zamyšlení nad nadcházejícími povinnostmi a do ticha se ozval dětský hlásek Máámi, ta paní JE ale tlustáá!  :) no co na to chcete říct? Že není? (ale byla) Nebo před obchodem, kde stála romská rodina, s nimi maminka s dítětem v kočárku, podotýkám že načančaném do čistých nazdobených oblečků s krajkami, se dcera zakoukala na snědé dítko a důležitě pronesla Máámi, to miminko JE ale špinavé! :D Protože romská rodina byla početná, s omluvným úsměvem jsem se rychle vzdálila :-)  No, budete mít na co vzpomínat :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 751x
Jsem především matka tří dětí, manželka a optimistka, která se ráda dívá kolem sebe, sleduje, co se v okolí děje a ve volných chvílích vše zajímavé zaznamenává do deníku.