Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Julie70

17. 1. 2011 15:31
Dluhy

Radku, Váš bratr mi dluží poměrně dost peněz (bez úroků 80 tisíc), mám šanci se k nim ještě někdy dostat, když ho teď zabásli za tu zpronevěru jednoho miliónu a létání po světě "zdarma"?

0 0
možnosti
R

RadekM1972

18. 1. 2011 7:24
Re: Dluhy

Osobně se domnívám - ač je mi to líto a jde o můj názor, že ne

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 1. 2011 6:48
Pokud otázku stavíte v titulku takto

tak nezbývá konstatovat, že srdce je citlivá pumpa. Musí reagovat na činnost těla, třeba při zvýšené zátěži musí zvýšit frekvenci tepů. K tomu slouží adrenalin, který v případě potřeby uvolňuje kůra nadledvinek.

-

Adrenalin je ovšem uvolňován nejen při fyzické zátěži, ale také při šoku nebo stresu. To jsou i stavy silných citových hnutí. Fyzický výkon pak nepřijde, ale srdce se vlivem adrenalinu může zbláznit.

-

Dokud lidé nevěděli, že nějaký adreanlin existuje, hledali v srdci příčinu citových hnutí, dnes víme, že zaměňovali příčinu a následek. Dokonce se na základě této znalosti vyvinulo odvětví tzv. adrenalinových sportů, při kterých vzrušení z nebezpečí uvolňuje adrenalin a vyvolává v lidech intenzivní pocity vzrušení. Je to snazší než endorfinové sporty, u kterých se na pocit štěstí (způsobený přirozenou drogou endorfinem) musí sportovec dost nadřít. ;-)

0 0
možnosti