Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

DaM

25. 1. 2011 8:16
Pane autore, ...

... kdyby verici (muslimove, krestane, budhiste a jini) neobtezovali svoji virou zbytek sveta, byl by na Zemi klid. Takze se, prosim, prestante vy vsichni verici s..t do ateistu a my se nebudeme s..t do vas. Uz to chapete?

0 0
možnosti
JC

Jarcho

25. 1. 2011 11:36
Listina základních práv a svobod, čl. 16

 (1) Každý má právo svobodně projevovat své náboženství nebo víru buď sám nebo společně s jinými, soukromě nebo veřejně, bohoslužbou, vyučováním, náboženskými úkony nebo zachováváním obřadu.

 (2) Církve a náboženské společnosti spravují své záležitosti, zejména ustavují své orgány, ustanovují své duchovní a zřizují řeholní a jiné církevní instituce nezávisle na státních orgánech.

 (3) Zákon stanoví podmínky vyučování náboženství na státních školách.

 (4) Výkon těchto práv může být omezen zákonem, jde-li o opatření v demokratické společnosti nezbytná pro ochranu veřejné bezpečnosti a pořádku, zdraví a mravnosti nebo práv a svobod druhých.

0 0
možnosti
AA

Saša

25. 1. 2011 8:02
Kde není víra, nastupuje pověra.

U nás se lidé vysmívají křesťanům, že věří slovům Ježíše Krista o tom, že Bůh nás miluje otcovskou láskou, a raději se místo víry svých předků opírají o horoskopy, věštění z kávové sedliny, bludy o "zdravé výživě", čarování s "energiemi" apod. a nakonec končí u démonů ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 80
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1061x
Otec dvou synů, obyčejný člověk, evangelický farář