Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Máš skvěle našlápnuto. Příští rok tě jistě admini zvolí blogerem roku...:-)

4 0
možnosti
MT

V mnohém s autorem nesouhlasím, nemyslím si, že bezbřehá tolerance je ta správná cesta, protože jemu pak nevadí a toleruje i jednání, které druhým skutečně ubližuje či ubližovalo (a odčiňuje se dost těžko, ale spíš ho nikdo ani nemá tendenci odčiňovat), ať už přímo či nepřímo.

Ale reakce na něj (jistě zcela schválně vyprovokované:-)) jsou taky podivné, nesnášenlivé, netolerantní, opravdu mi připadá, jakoby většina lidí uvítala Konvičkovy návrhy na internaci každého, kdo si dovolí odmítnout nezatracovat dle ideologie. A v tomhle má autor pravdu, nesnášenlivost, nenávist a šíření paniky, lží a dezinfomací jsou nebezpečné, protože je fanatická úplně stejně jako fanatický islamismus (nebo cokoliv jiného), jenom pod jiným práporem.

5 2
možnosti
Foto

Děkuji. Jste první, kdo to pochopil, uchopil a napsal. Nemusíme spolu souhlasit, ale můžeme si to v klidu vydiskutovat. Tohle je Česko, které mám rád

0 1
možnosti
DS

Zajímalo by mě, co by k takovému textu řekli občané Lýbie, Iránu, nebo třeba aktuální Sýrie. Ti, kteří si taky mysleli, že ve své zemi budou i nadále moci mít nějakou tu svobodu (nejen náboženského vyznání), bezpečí, finanční zajištění pro sebe a své rodiny... A kvůli hordě zaplacených žoldáků, ohánějících se prastarým kultem osobnosti, přišli o všechno - nejen o svou zemi.

Ačkoli vy to tak necítíte, já bych byla ráda, kdyby tato země - zaplacená potoky krve i mých předků - zůstala pro mé potomky a nebyla zabraná někým jiným. Proto budu i nadále podporovat každého, kdo usiluje o to samé (ať mu ostatní říkají třeba fašista, pravicový extremista nebo klidně i komunista - co je po jméně, důležité jsou činy).

8 0
možnosti
Foto

Jak s tím souvisí Lýbie? Kde to vůbec je? Proč o tom místě píšete

0 6
možnosti
Foto

"Jakýkoliv uprchlík je v ČR vítán" - možná Vámi, já mám názor jiný.

Nejsem proti tomu, abychom pomohli, ale pokud k nám někdo che přijít, musí přijít legálně, s naším souhlasem. Ne se vlámat do dveří.

A je naše svaté právo, vzít toho, koho chceme a o kom se domníváme, že pomoc potřebuje a bude pro naši republiku přínosem.

Ale jakéhokoliv uprchlíka opravdu brát nemusíme.

7 0
možnosti
Foto

Takže se shodneme. To jsem rád, že nejen ve jméně. :)

0 0
možnosti
MK

RvRvRv Tak co, bavíte se dobře?!! Ale i za cenu, že ze sebe děláte.......? Stojí Vám to za to?

Zkuste takto zábavně popsat činnost muslimů v řadě západních zemí; pak se hodně nasměje my všichni, kteří s Vámi zásadně nesouhlasí.

8 0
možnosti
Foto

Mě vůbec nezajímá co dělají nějací lidé jinde. Tady jsou pouze slušní lidé. Tedy ty příchozí.

0 4
možnosti

Gratulujeme.Právě jste úspěšně složil zkoušku na ideálního euroovčana dle specifikace Orwell - 1984.Příští pondělí se dostavte k (zatím)dobrovolnému očipování do místně příslušného centra organizace HateFree Culture.Zde rovněž vyplníte následující formuláře :

666/I - Souhlas s převedením veškerého majetku ve prospěch Muslimské obce.

666/II - Souhlas s využitím manželky a dětí(zejména nezletilých dcer) k odbourání sexuální frustrace muslimských migrantů.

666/III - Souhlas s dárcovstvím orgánů(kdykoli vznikne potřeba) pro muslimské žadatele.

Těšíme se na další spolupráci.Vaše Evropská komise.EU

12 0
možnosti
Foto

Co to píšete za nesmysly? Máte něco konkrétního? Nebo jen máte jiný názor? Tak ho napište. ;)

0 0
možnosti
Foto

,,Tahle země je pro každého"8-o

Podle Vás. A asi až na ty, co Vám vadí. Zkuste to tvrdit třeba v USA, Can. či Švajcu, že jsou tyto země pro každého. Vyražte tam bez dokladů, že se tam chcete jenom usadit a jenom pracovat. Určitě Vás také ,,uvítají". Vůbec je nebude zajímat, co jste zač, co umíte, zajistí Vám bydlení, finance, potravu, ošacení a rádi Vás jistě budou v kde čem podporovat. A těch, co tam s tím nebudou souhlasit, tam bude určitě jen pár, že;-D Nu, a kdyby Vám to ,,náhodou" nevyšlo, určitě Vás nemusí třeba internovat, natož pak vyhostit:-( Vždytˇ jsou také ,,pro každého".;-)

14 0
možnosti
Foto

Ano. Je pro každého. Tedy i pro Vás. A v USA je to každému jedno ;)

0 0
možnosti
MJ

Tak si to užívejte. S přibývajícím počtem muslimů se snižuje bezpečnost, koncem pak je konec oné rozmanitosti věr i bezvěr, homosexuálů s dětmi i bez.

A když už píšete o těch počtech, dokonce i podle posledního oficiálního průzkumu veřejného mínění je přes 60% lidí proti jakémukoliv přijímání migrantů, přes 30% by je vzalo dočasně a jen 2% by je bralo bez omezení ;-)

7 0
možnosti
Foto

Neexistuje žádná bezpečnostní hrozba a Vy to víte stejně jako já. Tak nestrašte;)

0 5
možnosti
TB

Mě také nevadí Ukrajinec, Vietnamec, bílej, černej, žlutej, nevadí mi katolík, žid, nevadí mi uctívač rytířů Jedi nebo druidů - jsou mi fuk, POKUD dodržují zákony této země a POKUD se nesnaží ostatní měnit na své vyznání či přesvědčení. A z tohoto důvodu mi vadí islám, protože to není jen náboženství, ale je to spíš ideologie a to ideologie krajně nebezpečná....

13 1
možnosti
MB

V této chvíli tady žije v ČR více než 20,000 lidí, hlásících se k islámu. Více než polovina z nich má tady trvalý pobyt (žijí tady více než 5 let). Dodržují zákony této země a nesnaží se měnit na své vyznání a přesvědčení (až na výjimky, které jsou ostatně v každém systému). Co uděláte s nimi? Vyhostíte je?

6 2
možnosti
Foto

Tak nevím...

Je to myšleno vážně nebo je to podivný žert?

3 0
možnosti
Foto

Uklidním Vás. Je to myšleno vážně.

1 2
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.