Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V případě , že nám Brusel nařídí ročně přijmout nula utečenců , tak souhlasím také ! Píše se rok 2016 a žijeme v hrozné době . Tak si jí ještě nezhoršujme !!

0 0
možnosti

Podle čeho usuzujete, že lidé, kteří nechtějí v ČR islám o něm nic neví? Zřejmě je posuzujete dle vašich nevalných znalostí...

1 0
možnosti
Foto

Podle fakt. Prostým dotazovanim u skutečných odborníků.

0 0
možnosti

...nejen nejsekulárnější, ale i nejfrustrovanější země v Evropě...EU

a to jsme kdysi byli vyhlášení smyslem pro humor. Z exilu by se měl vrátit Jára Cimerman rovnou na hrad a povzbuzovat ve svém národě ty lepší vlastnosti.;-)

1 1
možnosti

A že propaganda musí být složitá :-D

Pane autore Vy o islámu nevíte naprosto nic.

Příští Váš článek klidně napište o kvadratuře kruhu nebo o potížích při manipulaci s DNA . a hlavně se neobtěžujte něco před tím studovat.

7 0
možnosti
Foto

Vy o islámu nevíte vůbec nic

0 0
možnosti

Že by někdo neuměl počítat? :-)

2 0
možnosti

Karma, vaše parodie zbožňuji. Je to o trošku slabší než o té vzkvétající Evropě, ale skvělé zrcadlo všem naivním sluníčkům :-)

2 0
možnosti

a vas clanek jsem otevrel protoze jsem mylne cetl "sto lidi chce v CR islam";-D a myslel jsem ze prehanite

2 0
možnosti
Foto

Ano přeháním. Těch co o tom vůbec něco ví, je mnohem míň.

1 2
možnosti

tak vy budete ten Matuska ktery mi obcas napsal srandovni prispevek pod muj blog. Uz to chapu. Islam je pro muslimy soukroma zalezitost jako pro nas krestanstvi buddhismus nebo ateismus.

Aha, to jsem nevedel

3 0
možnosti
Foto

Ještě jeden talentovaný religionista:

Kontakt z formuláře: qisk@seznam.cz

To jste asi propadl ze základních počtů, protože těch co nechtějí je podstatně řádově víc, jen z mého okolí jsou jich stovky, podstata je v tom, že velká část Čechů, Moravanů a slezanů jsou atheisti, a u muslimů jsou to tzv. kufrové, a Ti budou zabiti první.

IP adresa - Jihlava

0 0
možnosti
Foto

Někteří neohrožení pacienti mi posílají anonymní maily. Tak aby se to neztratilo:

Kontakt z formuláře: soudceTI@seznam.cz

Dobrý den, nevím, jestli je to od Vás nějaká provokace, důsledek požívání léků, důsledek psychické nemoci, náboženského poblouznění nebo sociální pokus, ale pokud bych se zaměřil pouze na Vaše počty, vyvstává otázka: Vy jste tu stovku počítal u nás ve fabrice, u mých příbuzných a v naší letní zahradní společnosti? Protože to je už dohromady těch 100 akutně nakažených nemocných, co nechtějí v České republice islám a které já znám ze svého okolí... Všichni to ale určitě nejsou. Ani jeden z nás zatím nebyl demonstrovat v Praze, tedy vidět v TV, kde jste je asi počítal.. Takže Vaše počty jsou poněkud nepřesné. Jenom z našeho sídliště je to určitě dalších 100 lidí. A nikdo z nich není latentní paranoik, neúspěšný komunistický exfunkcionář bez práce. Pokud Váš příspěvek na blog měl být míněn vážně, něco je špatně. Ani jeden z těch "mých " 100 lidí Vaše představy o budoucím krásném životě v islámské krásné Evropě nesdílí. Nemůže být tedy něco špatně u Vás? Vypadá to tak. Pěkný den! TI

podle IP adresy - Strakonice

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.