Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

petacx

4. 1. 2009 1:39
Hamas brainwash kids with cartoon characters to be terrorist

Hamas brainwash kids with cartoon characters to be terrorist  8-o 8-o 8-o

http://www.youtube.com/watch?v=pJDNXztFmS0

0 0
možnosti
J

Jim(2)

2. 1. 2009 1:24
Připomínka autorovi

K autorově příspěvku bych měl jednu velmi podstatnou připomínku. Autor napsal: "Neznám

Korán natolik, abych prokázal, zda nenávist je či není muslimům

předepsaná, ale předpokládám, že spíš ne. Osobně znám mnoho vyznavačů

tohoto náboženství a jsou to v podstatě mírumilovní lidé, kteří

nehlásají nenávist." Tato věta říká, že autor, přestože je evidentně schopen logického uvažování (což dnes není zdaleka tak obvyklé jak by bylo záhodno), nemá problém postavit svoji argumentaci na domněnkách. Proto doporučuji, aby si autor udělal čas a Korán si přečetl. Přidejte k tomu Mohamedův životopis od ibn-Ishaqa a budete mít alespoň základ. Věřte mi že to bude velmi dobře investovaný čas. Potom totiž takovou kravinu už nenapíšete, protože Vám dojde, že oni mírumilovní muslimové o kterých tak pěkně píšete, buď neznají islám nebo ignorují svatá nařízení Náboženství Míru nebo hůř v souladu s jeho nejlepšími tradicemi předstírají a lžou.

0 0
možnosti
J

Jim(2)

2. 1. 2009 1:33
Re: Připomínka autorovi

Dobrým startovacím bodem v českém jazyce může být například stránka http://pravdaoislamu.cz , kde najdete řadu českých překladů islámských věroučných textů a jejich rozborů. Naneštěstí není čeština světovým jazykem, takže většina textů je dostupných pouze v anglickém jazyce na anglofonních stránkách. To by snad ale u Vás neměl být takový problém.

PS: Pokud Vás pak někdo označí za islamofóba, tak na to buďte hrdý, protože to je známka toho, že narozdíl od dotyčného nejste padlý na hlavu. :-)

0 0
možnosti
WL

world leader

31. 12. 2008 21:14
IZRAEL OPĚT AKTIVIZUJE SVOJE LIDI

tak jak je běžné v podobných případech,což bylo v minulosti několikrát prokázáno aby byla jakoby podpora izraele a zlepšovala se jaho image v mezinárodních otázkách hrůza, horší než za komunistů! Stačí se podívat na http://WWW.JEWWATCH.COM na us stránky a hned Vám dojdou souvislosti na celém světě.Nutno vše a důkladně proklepat.Když nebude argument, příjde se s holocaustem, ten je vždy přítomen a po ruce.......;-€;-€

0 0
možnosti
LM

Aaron71

1. 1. 2009 12:30
Re: IZRAEL OPĚT AKTIVIZUJE SVOJE LIDI

Jděte radši prodávat ojetá auta a neotravujte slušné lidi svým antisemitismem.

0 0
možnosti
DS

Davín

31. 12. 2008 12:11
Pokus souhlasíte se zabíjením,

stavíte se na úroveň Hamasu. Podlost a fanatismus Hamasu je fakt, ale nejsou všichni Palestinci Hamas. Rakety, které střílí Hamas na Izrael, jsou nesrovnatelně menší palebnou silou, než jakou disponuje a neváhá použít Izrael. To je dost nepoměr. Na každou akci Hamasu přijde reakce izraelské armády, je v tom dost cynismu Hamasu, ale totéž platí o Izraelcích. Překvapuje mě, že si dovolujete vynášet takové soudy a nazýváte jedny vrahy, které byste trestal smrtí a druhé chválíte. Je v tom hodně cynismu, fanatismu a primitivismu z vaší strany. Stavíte se tímto na úroveň teroristů z Hamasu.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

31. 12. 2008 12:15
Re: Pokus souhlasíte se zabíjením,

Cituji Vás: "..rakety, které střílí Hamas na Izrael, jsou nesrovnateně..." A ptám se. Proč to ten Hamas dělá?

0 0
možnosti
MV

Miroslav Václavek

31. 12. 2008 9:15
Hamas jsou zrůdy představující zrůdný islám

Je záměrem Hamasu aby bylo zabito co nejvíce dětí, tím, že je umístí k předpokládaným cílům odvety IAF. Palestinský Hamas nejsou lidé ale zrůdy. Proto přeji do nového roku IDF a IAF přesnou mušku!

0 0
možnosti
A

africkysbor

1. 1. 2009 17:20
Re: Hamas jsou zrůdy představující zrůdný islám

dobrá muška na autora tohoto příspěvku by nebyla??:-©

0 0
možnosti
C

ctenar1970

31. 12. 2008 6:45
Loupez pudy jinych neni agrese

okupovat cizi uzemi neni agrese.Smesne.Rv(Y)

0 0
možnosti
W

wiki5.5

31. 12. 2008 6:54
Re: Loupez pudy jinych neni agrese

zkuste se podivat do zrcadla at vite co je smesne

0 0
možnosti
P

PetrBuben

31. 12. 2008 4:49
Situace je daleko slozitejsi ....

...problem Palestiny je nesmirne MNOHEM slozitejsi nez jak trivialne zde popsan. .. Ackoliv lze pochopit soucasny utok Izraele, jakakoliv valka a ztraty na zivotech nejsou zadouci. .. zadouci je mir, a urovnani..... Fakta ukazuji, ze OBE strany budou muset ucinit kompromisy a ustupky. .. Nicmene, jedna se temer neresitelnou situaci, jak dokazuje vyvoj po dlouha desetileti. ..../// Kratce, Izrael, obet Hitlerova teroru a vyvrazdovani, zabral uzemi a vyhnal 1 mil Palestincu. Ti chteji Izrael vyhladit. .. Je treba nalezt nejake nenasilne reseni. Vice se k tomu rici neda.

0 0
možnosti
BN

Benzin Petrolejovič Naftěnko

31. 12. 2008 5:47
Re: Situace je daleko slozitejsi ....

Ano, tyto pacifistické názory dovedly k záhubě už nejednu vyspělou společnost. Souhlasím s jediným ústupkem. Až zaútočí Izrael pozemní silou, aby palestinci KOMPLETNĚ ustupovali do moře, až od nich bude pásmo Gazy totálně vyčištěné. Rychle jste zapoměl, které kreatury radostně tančily po 11. září v USA.

0 0
možnosti
JS

jozka skocdopole

31. 12. 2008 3:59
Souhlasim s autorem

 "... Nejmodernější formou podpory terorismu ze strany "mlčících" je jeho financování... "

A proto proklinam celou to idiotskou EU ktera prispiva z penez danovych poplatniku na Hamas a na rakety a vrazdici material.

Take proklinam tu idiotskou OSN, ktera si vzpomene na "nasili" jenom kdyz se Israel chce branit, ale dokud rakety litaji od Hamas, tak se tvari jako debilove!

0 0
možnosti
K

kaktusak

31. 12. 2008 1:04
To si mají nechat líbit...

...že jim byla uloupena země? Nebyli Gabčík s Kubišem taky nakonec teroristi? Podle některých ano.

0 0
možnosti
DS

VyMeTaky

31. 12. 2008 3:50
Re: To si mají nechat líbit...

Ale prdlajs jim bylo uloupeno, to, ze arabaci nechteli, po rozdeleni Mandatu GB na uzemi tehdejsi Palestiny, vznik palestinskyho statu proto, aby nepripustili moznost - dle jejich logiky - legitimizaci vzniku statu IL, je jen a jen jejich problem.

Ti palosi jsou tak prima holky a kluci, ze je nikde, kamkoli odtahli, nikde nechteli. Ani v Egypte, ani Syrii, ani Libanonu, a v Jordansku tuplem ne. Zkuste si nekdy nastudovat, jak s nimi, zaslouzene, zatocila jordanska armada.

0 0
možnosti
HH

halperin

31. 12. 2008 0:53
baruch hashem Israel

support IsraelR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.