Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

vladkaSpidlova

9. 11. 2009 7:56
tak nejak nevim...

u nas je taky golfove hriste. Nedriv jsme my mistni nadavali, dneska tam v zime, pokud je snih, chodime na bezky, v lete na prochazku, parkrat jsme tam vjeli i na konich, ale to se moc nelibilo-)), se psem se tam da chodit taky, kdyz je pes na voditku....tam, kde byl les, les zustal, jenom misto byvaleho pole je ten jejich greenek a umele boule, ci jak se tomu rika...jestli on ten klanovicky problem nebude v tom, ze golf chodi hrat ti "zbohatlici"....

0 0
možnosti
PH

petrph

9. 11. 2009 6:57
není nad názorný obrázek

To se hned pozná jestli jde o "shluk naplavených rostlin a stromů". nebo opravdu o vzrostlý les, jak to prezentují jeho ochránici. Možná by neškodila i názorná mapka, která by ukázala, zda jen o plácek na který chodí pejskaři, a nebo o součást chráněného přírodního parku. Klánovice-Čihadla.

Ale o tom velkém na fotce, ať už je to gumové či opravdové, se opravdu diskuze vést nedá..

0 0
možnosti
Z

Zapata

8. 11. 2009 21:39
Co tu všichni blbnete?

Golfové hřiště nebo les? Není to tak trochu jedno? Buďte proboha trochu tolerantní. Golfové hřiště není dálnice nebo elektrárna. Je to zase jenom kousek přírody, trochu jinak upravený. Ne že bych byl nějaký golfový fanda, golf nehraju ani nehodlám, předpokládám, že s lidma co ho hrají na pivo nechodím, ale jinak proč ne?

0 0
možnosti
K

K-D

8. 11. 2009 22:06
Re: Co tu všichni blbnete?

Spočítejte, kolik druhů rostlin je na golfovém hřišti a kolik v lese. Na hřišti jich najdete míň, než na výsypkách tolik zatracovaných dolů.

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 11. 2009 19:39
pane Matuska

dost prihloupla a zbytecna retorika.

Vy byste ve Svycarsku neprezil. PO prohranem referendu tam clankly v podobnem tonu nenajdete. Demoikracie je demokracie.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 11. 2009 19:45
Re: pane Matuska

Ale já žádné referendum neprohrál a rozhodnutí Klánovických respektuji.

0 0
možnosti
C

coj@nato

8. 11. 2009 19:22
Zajímavá terminologie

Pane Matuška, chcete nezasvěcené čtenáře šokovat nebo manipulovat ?

Přiznám se, že hra v golf se mi líbí, ač ho aktivně nehraji. Rád se podívám na špičkové hráče golfu.  Jen nerad bych se ale řadil k té kastě namyšlených a nabubřelých golfařských snobů, kde je i spousta zbohatlických grázlů a podvodníků, rovněž z řad těch "bývalých", jak Vy říkáte, příslušníků "mrzké lůzy".

Vaše terminologie v tomto článku hraje prim. ....Vláda mrzké lůzy,.... Národní fronta ukradla a zničila golfové hřiště, které dnes není lesem,.....shluk naplavených rostlin a stromů, .....organizování vymývání mozků a bezpráví.

Pane Matuška, nevím, co jsou to "naplavené" rostliny a stromy v Klánovicích, ale vím, co jsou to náletové dřeviny nebo porosty, díky nimž vzniká i přirozené zalesnění.

To referendum si odsouhlasili občané Klánovic demokraticky. A s tou "vládou mrzké lůzy" jste to také moc nevytrrnul. Co by tomu pak třeba řekl Váš dědeček (ten druhý), co byl v Lidových milicích a co jste ho kdysi tak chválil ?

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 11. 2009 19:38
Re: Zajímavá terminologie

V diskusi, kterou jste nejspíš nečetl, jsem se k některým Vašim výtkám vyjádřil. A co by řekl děda? Určitě by Vám vysvětlil, jakým pádem se v češtině oslovuje;-)

0 0
možnosti
PK

Ccecil

8. 11. 2009 17:29
Dotaz v referendu měl znít

chcete raději psí lejno nebo golfový míček pod nohu? A bylo by hned jasno.

0 0
možnosti
M

Michal1

8. 11. 2009 16:34
Zbohatlická lůza prohrála

Smiřte se s tím, že jste prohráli. A řeči o tom, že tam kdysi bylo golfové hřiště si stčte za klobouk. Žádný z těch lidí, kteří lobovali za hřiště si to původní už nemůže pamatovat, je to záležitost už dávno uzavřená. A když se vám to nelíbí, tak si ten pozemek kupte, jak tady zaznělo. Jenže to bysete museli být skuteční kapitalisté, a ne vyžírky, kteří chtějí všechno za bolševckou cenu nebo rovnou zadarmo. Máte být "elita společnosti" a handrkujete se jak důchodce v Lidlu u pokladny. 

Jste typičtí představitelé polistopadových zbohatlíků: socialistické ceny- kapitalisitické platy, daně jak v Monaku-služby státu jak ve Švédsku. Jenže tak to nefunguje.

0 0
možnosti
FP

forhend

8. 11. 2009 15:44
Tak tohle jsem nějak nepochopil...

Ale zde mě to nijak nepřekvapuje...To má být ironie nebo výsměch?8-o

0 0
možnosti
SSS

Svoloč Svoločjevič Svoločjev

8. 11. 2009 14:08
Hysterická a uječená Ladislava Matušková,

zdrcená z toho, že se jí zhroutili všechny sny a naděje.

Zajímavé, že když se o něčem demokratickým způsobem rozhodne, vždy se najde tlupa neandrtálců, která bude zpochybňovat legitimitu takového aktu - referenda.

Autor nám tady nejdříve píše o tom, jak "po druhé světové válce nastoupila vláda mrzké lůzy. Národní fronta

vedená zločineckou komunistickou stranou se neštítila majetky krást a

ničit.", aby následně zpochybnil a nebo se snažil upřít občanům jeden z prvků demokracie - rozhodnutí většiny občanů samosprávního celku, což bylo praxí právě té lůzy o které autor s  takovým despektem píše. Naskýtá se tedy otázka, zda pan Matuška není nebo nebyl soudruhem.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 11. 2009 14:13
Re: Hysterická a uječená Ladislava Matušková,

"...a nebo se snažil upřít občanům..." Kde?;-)

0 0
možnosti
RK

šedý vlk

8. 11. 2009 13:14
Pane Matuško,

vyjadřovat se k Vašemu článku je bezvýznamné, jsou to prázdné řeči plné nenávisti a závisti.

Dovolil bych si zmínit se o rubričce o autorovi. Máte tam charakterizovat sám sebe tak, aby čtenáři o Vás získáli nějakou, pokud možno výstižnou informaci. Vždy si toto okénko přečtu, protože jeho obsah je velmi výmluvný. Někdo třeba napíše: jsem takový jaký jsem. Ani Vy nejste žádná vyjímka. Jíte, milujete - jak výstižné.

Prozradil jste toho o sobě více, než je Vám milé ;-D

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 11. 2009 13:17
Re: Pane Matuško,

Máte pravdu. Vyjadřovat se ve Vašem případě je bezvýznamné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.