Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Kartony

16. 9. 2010 10:36
Zákony platí pro všechny do důsledku

Problém je v tom, že zákony tvoří většina a proto jsou dělané pro většinu. V těchto zákonech jsou nepřípustné věci, jako že se nesmí krást, že se musí platit nájem, jinak hrozí vystěhování, že se musí platit dluhy a děti posílat do školy. Kdo to kdy viděl? Co si ta většina o sobě myslí?

0 0
možnosti
PV

Alcator

16. 9. 2010 13:59
Re: Zákony platí pro všechny do důsledku

Plácáš nesmysly. Bílí politici odhlasovali populistické předvolební zvyšování dávek, štědrou mateřskou, rodičovskou, štědré pastelkovné atd. Bílí politici si na jednotlivé stupně hierarchie dosadili své bílé kamarádíčky, milenky atd., kteří bez dostatečných schopností řídí rozsáhlé sociální úřady. Takoví budižkničemové se pak obklopují nic moc podřízenými, protože schopný podřízený by je mohl nedejbože jednoho dne vyšoupnout z jejich teplého místečka. Výsledkem pak je, že když za úředníkem na sociálce či pracáku vtrhne do kanclu "žadatel o podporu" i s celou rodinou, tak takový úředník naprosto netuší, co by mohl všechno použít za páky, aby se jich zbavil, a raději jim přiklepne několik dávek (i opakovaně), jen aby odešli.

To samé u policie, kde prostě je patrné, že průměrné vzdělání je 2 roky střední školy, a pak logicky takovej pologramot nedokáže používat zákonné mechanismy, pročež se schová za buk s radarem a vybírá "snadný prachy".

0 0
možnosti
PV

Alcator

16. 9. 2010 14:01
Re: Zákony platí pro všechny do důsledku

Nebyli to cigáni, kdo odhlasoval štědré sociální dávky. Nebyli to cigáni, kdo ve stranických sekretariátech takové dávky před volbami navrhl jako způsob, jak si koupit voliče. Byli to gadžové.

Je to standardní jev u téměř všech živočišných druhů -- dokud jsi v menšině, držíš při sobě a vzájemně si pomáháte. Jakmile se stanete v určitém prostředí dominující silou, začnete se navzájem poškozovat, intrikovat proti sobě atd.

0 0
možnosti