Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

8. 9. 2010 19:21
davam vam karmu

ze jste se odvazil na tenky led.

Uvidite, ze se tu budou hlasit ti, kteri tvrdi, ze si to zena zaslouzi nebo ze provokuje. A ze je to jedna velka feministocka lez...ale zeny je stejne provokuji.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

9. 9. 2010 10:25
Re: davam vam karmu

... a že je to její věc, když tak chce žít... Ach jo.

0 0
možnosti
RK

Renatus Karmín

8. 9. 2010 14:33
Závěr

Všichni nenávidí násilí a někteří tak moc, že by nejraději všechny násilníky zmlátili nebo rovnou pozabíjeli.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 9. 2010 14:39
Re: Závěr

Pane učiteli...za poznámku "fackovali se o velké přestávce na chodbě" jsem synovi vlepila pár facek, aby si to zapamatoval. ;-D Jo, je to tak.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

8. 9. 2010 12:37
malý dodatek

mlčky předpokládáte, že všichni lidi jsou normální, racionální bytosti.

Jsou tací, kteří se opravdu potřebují pobít, a považují to za normální (jejich pitomost - nebránil bych jim v tom).

Pak i tací, co se ještě zastávají toho svého, ačkoli před hodinou řvali o pomoc....a navíc zapřou nos mezi očima a očerní naopak "zachránce". Taková husa si přes budku opravdu zaslouží.......(Já osobně baby nebiju - a ty co to potřebují bych místo toho raději poslal do xxx).....ale podobných hlupaček mi líto není.;-)

0 0
možnosti
PN

burden

8. 9. 2010 12:18
nesouhlas

Já jsem byl taky takový vůl, že jsem si myslel že ženu ani květinou neuhodíš. Stovky a tisíce let to fungovalo tak, že když ženský začaly hormony harašit v kebuli dostala pár facek a všechno bylo v pořádku. V posledních desetiletích převládl názor, který má i pan Matuška a výsledkem je to, že nám ženské přerostly přes hlavu až to hezké není. Všechno jejich psychické vydírání, terorizování pláčem, dlouhodobé tlaky jsou v pořádku, ale zcela normální odpověď fackou, která fungovala bez problému po staletí je dneska málem trestný čin.

A pak se divíte, že vymíráme a že se nerodí děti. Který normální chlap si uváže na krk slepici a potom už může jenom zírat, co se děje aniž by měl možnost to jakkoliv řešit? Neb na logické argumenty bez násilí ženské prostě neslyší. Může se vám to nelíbit ale je to tak.

0 0
možnosti
JN

Yesname

8. 9. 2010 12:26
Re: nesouhlas

No, já myslím, že v takových případech je na místě přiměřená obrana. Stačí, když ví, že tohle příště nesmí.

0 0
možnosti
MH

jedovinka

8. 9. 2010 9:56
Měla jsem kolegu - šéfa,

v práci byl macho a zbavoval se úspěšně podřízenýho ženskýho plevele ... Doma ho mlátila manželka. Styděl se, upnul se na dceru. Měl radost, když se dostala v páté třídě na gympl, pomáhal jí s učením, byl šťastný, když úspěšně složila přijímačky na prestižní VŠ. Dlouho jsme se jej ptali, proč se nerozvede a nepožádá o svěření dítěte do péče.

Že až bude malá plnoletá... Malá se zabila při autonehodě pár dní před devatenáctými narozeninami. Asi se opravdu rozváděl, řešil tou dobou majetkové vyrovnání.

Mimochodem, mnohem horší, než modřiny, je psychické týrání. A v tom jsou mnohé dámy mistryněmi.

Celkem dlouho se bojím, co se za pár let začne valit ze satelitů. Jsou to celkem uzavřené komunity, izolovanost jednotlivých obydlí horší než nezájem sousedů v paneláku.......

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 9. 2010 9:59
Re: Měla jsem kolegu - šéfa,

A co teprve generace jejich dětí, pro které je 300 povražděných v nějaké počítačové hře běžnou záležitostí...

0 0
možnosti

Ghost Dog

8. 9. 2010 9:53
sic je to smutné, ale...

..nesouhlasím, každý je odpovědný za svůj život sám .. jak si ho kdo zařídí, takový ho má a není mojí chybou, že ho má někdo spackaný, tak proč bych to měl řešit, když ho nechce sám řešit ten postižený?..

..je mi líto, mohu s těmi postiženými soucítit, ale nemohu je litovat .. kdo má zájem o pomoc, tomu mohu pomoci a kdo ne, jak mu může druhý pomoc poskytnout?

..nejsem zastáncem násilí, nemám rád násilníky, kteří si svojí nedostatečnost kompenzují na slabších jedincích, ale nedokáži pomoci někomu, kdo o to vlastně ani nestojí...

howgh

0 0
možnosti
G

Gmur

8. 9. 2010 19:41
Re: sic je to smutné, ale...

vetsnou je u obeti diagnostikovana ddeprese a tzv. naucena bezmocnost. Nevite co to je byt napaden clovekem , ktery je vam nejbilzsi a nevite co to znamena za tryzen s timhl e clovekem dal zustat v jednim byte.

Takova obet ma tak zmanipulovany mozek a znicene sebevedomi, ze se vubec nemuze branit. A taky si mysli, ze je to jeji chyba.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

8. 9. 2010 9:17
Kampaň proti domácímu násilí ve všech formách?

No dobře...

On u nás je trošku problém v tom, že si lidé myslí, že to, co se děje u sousedů za dveřmi, do toho nikomu nic není. Dokonce jsem se setkala i s názorem, že "některá ženská potřebuje občas proplesknout, aby jim to doma fungovalo" (to od paní(!!), které je dneska asi čtyřicet(!!)), tak není divu, že na takový přístup některé ženy, když nedokážou samy odejít včas, doplácejí i životem.

Ale skoro bych řekla, že problém začíná už ve výchově holčiček: "buď hodná, buď poslušná, neodmlouvej, musíš všechny těšit a obětovat se", učí rodiče (i maminky) dcerušky hlavně příkladem, no a ve výsledku máme armádu nesebevědomých chudinek (neříkám, že všechny, ale je jich dost), které se při první takové zkušenosti obviňují samy a setrváváním ve svazku s násilníkem se pokoušejí dokázat si, že příště už budou lepší...

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 9. 2010 9:27
Re: Kampaň proti domácímu násilí ve všech formách?

Ano. Je potřeba o těchto problémech psát. Protože v podobném prostředí potom vyrůstají agresivní jedinci propadající kultu války.

0 0
možnosti
R

rony100

8. 9. 2010 9:12
Problém

je v tom, že se týrané ženy stydí o tom mluvit, nehledají pomoc a mnohé se nechají tím mlátícím přesvědčit o tom, že si za to můžou samy. Kdyby se jinak chovaly..... Horší je, že v takovém prostředí vyrůstají děti!!

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 9. 2010 9:15
Re: Problém

Nemluví o tom, protože je to společensky degradující.

0 0
možnosti
S

stedrik

8. 9. 2010 8:17
proboha, kde to žijete

To aby se jeden roztrhal a bral plný hrstě viagry, by to všechno stačil. Děti, pak tetu, mamku, nějaký ty příbuzný, manželku, milenku, dokonce i nějaký sexual harašment na pracovišti. A mezitím jednu ruku na pindíkovi a druhou odkrývat šátek na obličeji musulmanky, aby se jeden nespletl v pohlaví a kráse, to je prostě celá sodoma bez gomory. A  dokonce v některých rodinách to určitě došlo tak daleko, že tam platí, jestli to opravdu budeš chtít, tak se zabiju.

0 0
možnosti
LM

Aaron71

8. 9. 2010 8:29
Re: proboha, kde to žijete

Toto se děje v České republice ve všech sociálních vrstvách.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

8. 9. 2010 7:33
Cituji...

...Společnost zavírá oči před týráním žen...konec citace...Zcela evidentně se podle Vašich osobních zkušeností, neb se podle vlastních slov s těmito problémy velmi často setkáváte (viz diskuse na předchozím blogu)...pohybujete ve velmi špatné společnosti včetně těch, kteří tento problém popírají anebo ho nechtějí řešit ...

0 0
možnosti