Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jak to že nejsi na Matějský držím ti sedačku a ty místo svezení zadara tu píšeš kraviny;-D

0 0
možnosti
Foto

Před jízdou na řetízkovém kolotoči bys neměl tolik pít, leze Ti to do hlavy rychleji;-)

0 0
možnosti

Po přečtení tohoto blogu jsem si dal tu práci a přečetl si i Vaše ostatní články. No, ve všem asi s Vámi souhlasit nebudu, ale co už....

Názor na "odsun" (já bych se přikláněl k označení "etnická čistka") ale asi máme velmi podobný, ne-li stejný. Určitě se asi shodneme i v tom, že spoustě "vlastenců" stačí k životu historické povědomí získané usilovnou četbou Rudého práva..

Dovolím si být hnidopich;-): Nejen severní Čechy jsou označovány jako Sudety (Sudetenland zahrnoval v podstatě celé československo-německé pohraničí).

A nepochybuji o tom, že to tady dostanete řádně vyžrat... ;-DR^

2 1
možnosti
Foto

Dostatečně vyžrat by nám to dal Hitler, kdyby vyhrálRv Doporučuji Vám toto:

Sudetendeutsche gebiete - Sudety – Wikipedie 8-o

A PAK JEŠTĚ TOTO: Konečné řešení české otázky – Wikipedie8-o

V kontextu doby pak bylo poválečné řešení v souladu se zájmem BEZPEČNOSTI NAŠÍ VLASTI (!), nikoli příslušníků III.říše, ke které se jako ke své vlasti sami hlásili!

Tato fakta se ovšem nehodí ,,novodobým eurovlastencům", žeRv

3 0
možnosti
Foto

tohle moc k smíchu není, jezte více vtipné kaše

1 3
možnosti
Foto

Škoda, že jste opomněl i jiné části Vámi zmíněného ,,vyhánění". Např. i ta před a po Mnichovu. Ale, bohužel, asi zapomínáte i na to, že veškeré tyto děje byly přímými důsledky i výsledky dvou svět. válek, včetně jejich mnohageneračních ,,dozvuků":-/ A tyto skutečnosti by neměly zatemnit žádnou mysl bez ohledu na jakékoli roční období. Pokud kdokoli tyto souvislosti opomíjí, vždy to bude mít pachutˇ toliko propagandyRv

1 0
možnosti
Foto

Byla opravdu ta Vámi zmíněná vyhánění? Nevrátilo se například na Mostecko ještě do roku 1942 více neněmeckých obyvatel než jich bylo před tím, dle Vás odsunuto? Proč třeba z českého Lomu neodešel téměř nikdo? Když už argumentujete, přineste fakta. Ale fakta a ne to, co musí být pravda proto, že o tom psala Pravda nebo Rudé právo;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.