Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

... žába si taky lebedí, když voda v hrnci ještě nebublá: "... takové příjemné teplíčko..."

0 0
možnosti
VJ

Mimogne naturalis originalis.

0 0
možnosti
JM

Já naštěstí nežiju v Evropě, takže si ten koláček i s kávičkou dám taky. Ale protože mi na Evropě záleží a neznám nikoho v Česku ani jinde po Evropě, kdo by byl spokojený, asi si žijete ve své bublině, nebo to chce navštívit lékaře. Očaře, psychiatra, možná oba. Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Osobně neznám nikoho v Česku ani jinde v Evropě, kdo by byl nespokojený.

1 0
možnosti
MK

Rv Ale jo, taky názor; jenže při stále se hrnoucích aktualitách ze světa může jen totální naivka být v naději, že se nás potíže nedotknou. A nebo provokatér!Rv

1 1
možnosti
Foto

Vidíte a mě přijde naivní názor Váš. To je co? Oni existují lidé, kteří mají vlastní názor a navíc v rozporu s Vaším.;-)

1 0
možnosti
JM

Dnes s vámi souhlasím. Ať si k nám přijede tu kávičku vypít každý, kdo si na ni dokáže vydělat. Jenže to se bohužel neděje, ti, co přicházejí chtějí, abych jim na ni přispěl.Rv

0 0
možnosti
JM

Kdepak, on si ji vybere, chce tu nejlepší a chce ji hned, k tomu to nejluxusnější pečivo a ideálně halal, vy to celé zacálujete a ještě připlatíte, aby měl i pro manželky :)

0 0
možnosti
PP

Já vám přeji, aby vám ta bohorovnost vydržela co nejdéle. Ale pokud si budete chtít vypít tu kávičku v Mostě, tak pozor, aby jste v ní neměl (v lepším případě) nakáleno.

1 0
možnosti
Foto

Vaše starosti bych chtěl mít;-D

1 1
možnosti
SB

Opravdu se v rámci toho či onoho dne o život v podstatě bát nemusíte.

Nemusíte se o něj bát, stejně jako se o něj nemuseli bát lidé v Evropě v roce 1937. Také tehdy měli v podstatě jistotu, že když ráno v pohodě vstali a šli do práce, tak že se večer ve stejné pohodě vrátí.

Psal se rok 1937.

10 0
možnosti
Foto

Co se stalo strašného v roce 1937?8-o

0 0
možnosti
ES

Doufala jsem, že provokujete, ale vy jste vážně ten pasažér na Titaniku, co dopíjí v salónu whisku a libuje si, že mu někdo otevřeným oknem vhodil další led...

8 0
možnosti
AK

Ještě nějakou chvíli to bude dobrý, tak proč se z toho neradovat, že?;-D

1 0
možnosti
MJ

Tak to je nářez. Do poslední věty jsem čekal, že je to ironie, ale Vy to snad myslíte vážně.

No...tak Vám přeji dobrou chuť a na těch cestách ať Vám pod zadkem nevybouchne bomba, nikdo Vás tam nezmlátí a neokrade, ať Vám do kavárny nevběhne fanatik a nezastřelí Vás s výkřikem Allahu akbar... Užívejte si klid ve své zapadlé vesničce nebo ulici a zvěte lidi, kteří nenávidí náš způsob života a jdou si sem pro "peníze, domy, auta a ženy", ale až jednou vtrhnou i k Vám...nedivte se.

9 1
možnosti
Foto

To je parafráze z filmu Vratné lahve. "Tati, ty nevěříš v konec světa, viď?" "Ne" "Tak až to příjde, Ty se budeš divit";-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.