Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K75a11r25e55l 49C43a47c42h

13. 6. 2016 12:13

I ty svatá prostoto.

0 0
možnosti
Foto

Není to spíš prostata? ;-)

A rozhodně není svatá.

0 0
možnosti

Islám je falešné netolerantní náboženství. Četl jsem životopis Araba v Iráku, který uvěřil v Krista. Jen zázrakem přežil věznění a uprchl s rodinou do Evropy. Slyšel a četl jsem svědectví mnoha lidí z východu. Muslimové jsou chudáci podobně jako "hodní komunisti". Lenin je povraždil, aby nezavazeli jeho pokroku - teroru.

Zajímavé je číst, jak mnozí pohrdají tolerancí a svobodou v evropě, kterou vybojovali katolíci. Na tuto slepotu i hluchotu ke slovům z východu všichni zahyneme...

0 0
možnosti
Foto

Náboženství není netolerantní, netolerantní jsou jeho někteří příslušníci. Jak v křesťanství, tak v islámu, buddhismu či jinde.

1 2
možnosti

K rekatolizaci došlo poměrně náhle. Stejně to může být s muslimizací.

0 0
možnosti
Foto

Rekatolizace? Muslimizace?

0 0
možnosti
Foto

„... jejich vystupování. chování a životní styl pro mě reprezentuje Islám. Jedná se o systém, který šíří toleranci a bojuje proti jakékoliv formě závisti a nenávisti.“

Kolik muslimů odsoudilo muslimský terorismus? Kolik muslimů odmítá právo šarija? Kolik muslimů odmítá trest smrti za odpadnutí od islámu?

Teprve ti muslimové pro mě budou představovat islám, který jsem ochotný akceptovat.

2 0
možnosti
Foto

Co je špatného na právu šaríja? A terorismus odsoudila drtivá většina muslimů. Rozhodně porovnatelné množství v procentech s jakýmkoliv jiným světonázorem.

0 5
možnosti
Foto

Po přečtení diskusních příspěvků těch pár diskutujících dole mohu konstatovat, že na svém textu nemusím nic měnit.

2 1
možnosti

A pane Svobodo - na rozdíl o muslimů mají křesťané nenávist vůči Židům již naprogramovanou a geneticky zakotvenou ve víře.

Kdo zabil Ješíže? - no přeci Židé. Takto vám odpoví každé ideologicky správně vychované křesťanské dítě!

0 6
možnosti

Ježíše zabili Římané. K smrti ho odsoudil římský prokurátor, vynesený rozsudek vykonali římští vojáci.

0 0
možnosti

Pane Svobodo, zmínil jste dva pogromy islámu proti Židům a dovozujete z toho nadřazenost křesťanství.

Což si ale takhle připomenout, jak pod záštitou a vědomí "největšího Čecha" Karla IV byl v Norimberku spáchán jeden z prvních pogromů na Židech ve střední Evropě, kdy byly upáleny za živa stovky Židů, včetně dětí a žen. A což takhle Strassburg a další a další a další.

Myslím, že vaše příklady trochu vybledly. Židé byly vždy více ohroženi v blízkosti křesťanů, než v blízkosti islámu.

2 1
možnosti

Ale pane Smutný, já přece nepopírám násilí, které Evropané páchali na evropských židovských komunitách. Jenže toto násilí není autentickou součástí křesťanství. Naopak, je v přímém rozporu s křesťanstvím. Když se však podíváme, odkud se tyto pogromy šířily, tak uvidíte něco jiného: Když se Španělsko nacházelo pod nadvládnou muslimů, byla užívána praxe, ve které jsou Židé majetkem panovníka. Bohužel, evropští panovníci tuto islámskou praxi kopírovali i poté, co byli muslimové ze Španělska vyhnáni. Bylo to velmi výhodné. Židé byli vždycky schopní a pracovití, a tedy i majetní, a proto byli první na ráně, když potřeboval panovník peníze. Evropané přijali od muslimů i praxi, ve které zakázali vykonávat Židům počestná řemesla a byly jim povoleny většinou jen obchodní a finanční obory (které byly považovány za nečisté). Židé byli ovšem schopni vyniknout i ve finančnictví.

Největší pogromy proti Židům se však neodehrály v Evropě, ale právě v muslimském světě. Například v roce 1165 dostali Židé od muslimských vládců Andalusie na výběr dvě možnosti – smrt nebo konverzi k islámu. Většina jich uprchla do křesťanské části Španělska. Jenže nakonec jich většinu muslimové stejně povraždili. Asi největší pogromy proti Židům se odehrály v dnešním Maroku. Zde žila jedna z nejpočetnějších diaspor, a to o stovky let dříve, než byla tato oblast dobyta muslimy. V roce 1033 muslimové povraždili přes šest tisíc Židů v marockém Fezu. Ovšem v roce 1146 uspořádali muslimové tak obrovský pogrom, že jeho rozsah překonali až nacisté. Bylo zavražděno přes sto tisíc Židů a ačkoli se předpokládá, že skutečný počet byl menší, než v dochovaných pramenech, šlo o katastrofu nepředstavitelných rozměrů. Tyto pogromy se tam opakovaly přibližně každých padesát let, dnes už je původně největší židovská diaspora v Maroku prakticky zlikvidována. Kdybych tady měl vyjmenovat všechny masakry Židů v islámském světě – od středověku po současnost, tak by na to tento blog nestačil.

2 0
možnosti

Jenže Vaše osobní zkušenost s jednotlivými muslimy nevypovídá nic o islámu jako o náboženství a společenském systému. Podívejte se na jakoukoli zemi na světě, kde nějakou významnou roli hraje islám, a spatříte naprosto fatální společenské problémy. Jen ve čtyřech zemích na světě se ženy dožívají průměrně nižšího věku, než muži. Je pouhou náhodou, že tyto země jsou islámské? Ne. Není to náhoda. Tato skutečnost je přímým důsledkem postavení ženy v islámu.

Chcete-li přijít na to, proč je součástí islámu tak silný antisemitismus, stačí se podívat na osobu zakladatele islámu – tedy na Proroka Muhammada. Ten roku 627 nechal popravit všechny medínské ŽIdy. Nechal useknout hlavu sedmi stům lidem, kteří si ještě před tím museli sami vykopat svůj hrob. Stejně jako řada dalších, i tento čin každý muslim považuje za svatý, protože "tento soud nad Židy Allah vyhlásil za sedmým nebem".

Možná, že Vy jste potkal jen hodné muslimy. Jenže když roku 1967 Izrael vyhrál takzvanou šestidenní válku proti několikanásobné arabské přesile, vzedmula se například proti marockým Židům tak ohromná vlna násilí, že většina z nich musela ve spěchu opustit své majetky a zachraňovat holý život. Židé byli vražděni přímo na ulicích, a to tisícihlavými hordami naštvaných muslimů, kteří řvali "Allahu Akbar!". Přitom Maroko je od Izraele vzdáleno několik tisíc kilometrů a ti Židé tam žili ještě dříve, než do Maroka přišli Arabové.

Ale nemusíme chodit tak daleko, stačí prostudovat oficiální české muslimské weby. Že u nás žádný násilný islám nemáme? Hluboký omyl! Například na stránkách e-islam.cz najdete tak děsivé texty, že se tomu ani nechce věřit, a to jsme v České republice. Čemu mám věřit? Vašemu růžovému pohledu na věc, nebo tomu, co můžeme pozorovat ve světě, nebo co se můžeme dočíst v Koránu a ve Sbírce výroků Proroka? Tyto prameny islámu jsou totiž pro muslimy závazné.

8 1
možnosti

nevím, jestli je příklad antisemitismu právě tím nejlepším příkladem morální nadřazenosti křesťanského náboženství.

2 1
možnosti

Pro mne islám znamená satanistický kult.

Pro mne je to ideologie, kterou na Zemi vnesl Satan prostřednictvím Mohameda a jejímž cílem je zničit lidstvo a jeho naději na vzestup a návrat k Bohu.

1 0
možnosti

vy věříte na Satana, pane Chovanče !

0 2
možnosti

pro pana Křivana níže, který se tolik bojí šarii.

Zdalipak vite, že Rusko uvažuje o povolení práva šarie v Ruském bankovnictví. Už jsou na tom tak bídně, že potřebují zahraniční finanční injekce a banky z islámských států ale obchodují pouze podle šarii. Takže jim Rusko asi zařídí výjimky..........;-D a ony budou moci provádět bankovní obchody podle šarii.

Takže pane Křivane, neviďte za vším, co si říká šaria, pouze ukamenování...........:-)

1 0
možnosti

Jinak bych všem, ale hlavně panu Benešovi doporučil, se konečně trochu informovat o tom, co vlastně šaria znamená. No a potom nabyté vědomosti srovnat s pojmem jako je kanonické právo křesťanských církví.

To se budete divit .........!

1 5
možnosti
  • Počet článků 885
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1700x
Svět je nejlepší místo k životu. A já rád žiji.