Diskuse

Čechy Čechům

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J82i33ř59í 46J65o64n71á70š

18. 3. 2016 12:05

Pane Matuško,fakt Vás to tak baví, být všemu dění napříč?Samozřejmě máte právo na svůj názor.Jen delší dobu sleduji,že jste vlastně asi komik.Protože Vy víte,že kecáte nesmysly a pak sledujete reakce.A bavíte se,což Vám nikdo nemůže zakázat.Jenže,víte,já bych se rád dostal hlouběji pod Vaši kůži.Nechce se mi věřit,že byste byl takový,jak píšete.Možná na to někdy přijdu,možná ne.Ale jestli jsem se spletl v mém pohledu,tak je mi Vás líto.A neobtěžujte se mi napsat,že i naopak,očekávám to.Tak hezké odpoledne.Rv

0 0
možnosti
Foto

Myslím si, že plavat proti proudu, je základem blogování. A tak tedy na Vaši přímou otázku z úvodu Vašeho příspěvku odpovídám ano. Ano baví.

A pod kůží jsem podobný jako Vy. Teče mi v žilách česká krev...;-)

0 0
možnosti
Foto

V reálném životě žádná kdyby neplatí. Já vím, zaštiťujete se větou, že jde jenom o úvahu, ale stejně, nestrašte lidi těmi nesmysly a zkuste uvažovat reálně. Kolik takových demonstrací bylo a kolik na nich bylo lidí?

0 0
možnosti
Foto

Na můj vkus dost. Ale co je komu do mého vkusu, že?

0 0
možnosti
PP

Nemyslím si, že by byla na místě Vaše ironie. V současné době je dle ČSÚ v této zemi kolem 1,5 miliónu obyvatel s jinou než českou národností. To jistě není číslo malé v desetimiliónové populaci. Většina těchto lidí zde zakotvila, přijala tuto zemi, její kulturu a zvyky za své a bez problémů zde žije a pracuje.

Na druhou stranu se zde etablují etnika (či chcete-li menšiny), kteří zde také žijí, ale pro tuto zemi a společnost nemají žádný přínos. Většinou žijí v uzavřených komunitách, neumějí ani po letech jazyk a mají ten názor, že stát se má o ně vždy postarat.

Myslím, že největším zlem současné Evropy (a u nás to platí dvojnásob) je tzv. honba za počtem VŠ vzdělaných lidí. To má za následek několik negativ:

a) školství má těžce klesající úroveň - v podstatě dnešní středoškolák by měl ještě před 20 lety problém projít učilištěm

b) VŠ dnes "vyprodukují" kolem 25% vysokoškoláků s technickým či odborným (míněno tím lékaře, pedagogy ap.) vzděláním - tedy lidí, kteří mají pro společnost přínos a jejichž práce má význam pro chod země. K tomu pak vypustí 75% také "vysokoškoláků" - různých sociologů. politologů a různých jiných -logů, kteří vlastně nic neumí, ale cítí se být nositeli "pokroku".

To má za následek zvýšenou produkci vysokoškoláků, ovšem povětšinou těch, kteří mají nulový přínos a jejichž jedinou šancí jsou neziskovky, různé zbytečné instituce jako ÚSTR, agentura pro začleňování, sociologické či politologické instituty ap.

9 0
možnosti
Foto

Vážně? Jdu zorganizovat petici a demonstraci! Koresponďák už jsem poslal.

0 1
možnosti
Foto

Zatím jsem neslyšel, že by někdo organizoval demonstraci proti těm už desetitisícům přistěhovalců ze západních zemí EU, kteří po zkušenostech (vlastních! osobních! nevyčtených jen někde na FB!) s agresivními rozpínavými muslimy hledají bezpečnější místo k životu.

2 0
možnosti
Foto

Myslíte tamty, jak o nich psal ten co ho nikdo nezná a navíc to bylo nějakou cizinštinou? No fuj. Souhlasím. V kolik je demonstrace?

0 1
možnosti
JB

J95a48n 45B83u37r74d60a

18. 3. 2016 8:42

Nic než nádor! ;-D

6 0
možnosti
Foto

A jaký. Vyříznout už nejde.

0 0
možnosti