Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AJ

jsme "nejhorší" na světě díky falšování statistik, jak konečně Blatný přiznal

1 1
možnosti
Foto

Stejně dělají statistiky ještě v USA tam k tomu mají lékaři alespoň nějaký důvod. Dostávají totiž výrazně více zaplaceno za Covid pacienta. Proč se to děje u nás, nevím.

0 0
možnosti
JP

Dcera tam pracovala, je s kamarády, co tam ještě pracují, ve styku, takže ví víc. Emiráty jsou postavené na službách. Řada pracovníků tvrdý lockdown, nesmějí z bytu. Pokud si chtějí nakoupit, pošlou SMS na stanovené číslo, přijde jim odpověď, od kdy - do kdy mohou ven, okénku 2 hodiny a víc ani ťuk. Měření teploty při vchodu do každé budovy je samozřejmost. My to nadáváme na opatření, Emiráty je mají 10x tvrdší. Jenže tam je xx zahraničních pracovníků, když dostanou covida, jsou bez milosti posláni domů. Tudíž je jejich prvořadým zájmem, aby se všemožně chránili. Obvyklá cesta příchodu do země je letadlo nebo loď, autem se tam nedostanete, neb sousední Saudi nezná turistická víza. Před vstupem do letadla nebo na loď musíte mít povinně negativní test na covid, ne starší než 48 hodin.

Dále: pokud vláda cokoli nařídí, je to ZÁKON a platí povinně pro všechny, porušit nařízení se NIKDO neodváží, byl by dost tvrdě potrestán. To ať si pan Krajčo porovná s Čechami, kde se snažíme obcházet, co se obejít dá.

Pan Krajčo viděl Emiráty jen z hotelového rezortu. Kdyby vyšel ven, asi by se dost divil.

6 0
možnosti
ZZ

Jsou u umělci, kteří jsou za vodou a nebojí se to přiznat, ale jsou i tací, kteří to úspěšně tají a nebo i ti, kteří si raději našli jiné zaměstnání.

V Česku jsou zavřené restaurace, obchody, kina, divadla, lidé se nemůžou shromažďovat, roušky byste měli nosit téměř všude a i přes všechna tato opatření jsme jedna z nejhůře postižených zemí na světě, protože jsme příliš dlouho odmítali tato doporučení podstoupit a když pak přišel příkaz, bylo už pozdě - navíc oba dva víme, že se tato nařízení ani dnes nedodržují - a když, tak jen naoko.

;-(;-(;-(

1 0
možnosti
Foto

Můžete mi vysvětlit, proč za slova Richarda Krajča, se kterými evidentně nesouhlasíte a - ruku na srdce - tak trochu jste si chtěl schladit žáhu na známé osobnosti, vinite jednu z komerčních televizí? Vůbec ten váš blog je hrozný blábol, sorry.

4 1
možnosti
Foto

J63a62n 87Š10i23k

24. 1. 2021 5:40

Popsal jste úplně přesně, jak každý žijeme své životy v bublinách. S tím nápisem a tlustými zdmi jste to vystihl. Je neuvěřitelné kolik lidí píše svá moudra o COVIDu aniž by se byli podívat v nemocnicích. Nemyslím poloprázdný Motol, ale zařízeni, která jsou v regionech a která nemají personalni kapacity. Podívat se fyzicky na vlastní oči ne prostřednictvím článků, reportáží nebo diskuzí. Mnohým bych doporučil: zvedněte hlavy od PC a mobilů a uvědomte si, že jsou lidé, kteří žijí jinak než se dozvíte z Internetu nebo od souseda. Hezký den a díky za článek

6 0
možnosti
AA

Tady komedianti nemaj co do huby tak si lítaj do Dubaje se najíst aby tady pak mohly plácat ty svoje moudra.Čert aby je spral.

3 0
možnosti
VK

A ja podle kriku umelcu myslel, ze oni umiraji hlady....

8 0
možnosti
AK

Tak v Dubaji to klimaticky Covidu zrovna moc nesvědčí že Pane Krajčo a jak říkal můj doktor "vliv slunečního záření a ročního období má na Covid mnohem podstatnější dopad, než se uvádí např. V médiích"

1 0
možnosti
RC

Jedno ucho nezůstalo suchý. Toho patosu...

0 5
možnosti
MP

"V Česku jsou zavřené restaurace, obchody, kina, divadla, lidé se nemůžou shromažďovat, roušky byste měli nosit téměř všude, a i přes všechna tato opatření jsme jedna z nejhůře postižených zemí na světě."

Cloveku to skoro vnucuje myslenku, jestli ta vsemozna opatreni vubec k necemu jsou, ze?

3 4
možnosti
LT

L17e11o27n 14T69o37m12e44v

25. 1. 2021 15:07

Pokud by to každý dodržoval tak by jste neměl tyhle hlody....

0 0
možnosti
  • Počet článků 6
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1995x
Dvacátník, student, duší Proevropan, zastánce svobodné společnosti a svobodného diskurzu.

Seznam rubrik