Diskuse

Vlnka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mileno, pěkné počteníčko, budu si vás tu hlídat, fajn se čteteR^;-)

0 0
možnosti
MM

Děkuji, budu se snažit nezklamat.:-)

0 0
možnosti
MM

Děkuji za příspěvky. No, nevím, jestli by mi můj kocour došel pro pomoc, za to bych ruku do ohně nedala, ale když vyběhnu bez klíčů a zabouchnou se mi dveře, tak mi chodí otevírat :-)

0 0
možnosti
DS

Hezké. Já Vám věřím, máme obdobně empatická zvířata. Navíc je to moc pěkně napsané:-)

0 0
možnosti
MM

Berte to, prosím, jako trochu fantasy žánr. Při psaní jsem si živě představovala kočku, která by klidně mohla sloužit jako rekvizita čarodějnic Sapkowského.

0 0
možnosti
JR

J16a33r24a 16R24a98n81k

19. 8. 2015 1:32

Krasne podaneR^

Znam kocku, ktera je naucena upozornovat silne nahluchlou majitelku, kdyz nekdo zvoni u dveri:-)

0 0
možnosti
MH

Je právě poločas fotbalu - čas jako stvořený pro čtení povídky: Bacha na to, citace: „Ach, jak jsem ničemná, příště si musím napumpovat jenom půlku“, ulevila si stařenka nahlas plačtivým hlasem.

To přece není reálné, tohleto všechno vetchá, unavená stařenka nikdy neřekne a ještě k tomu nahlas a plačtivě! Nejsme v divadle, ta si nikdy Ach, ... neuleví, ta si zaběduje, ač stařenka, úplně jinak! Ale jinak docela dobrý, leč nad inteligencí kočky i traktoristy se dá žasnout - ale děje se :-)

0 0
možnosti
MM

Tak to jste neznal moji babičku a neznáte mě. Moje babička používávala přesně taková slova, před ní se nesmělo říct ani "blbec". A kdybyste někdy slyšel mě, když jsem sama doma a něco mi nejde, klidně si nahlas vynadám, ale já tedy používám už trochu jadrnější výrazy :-). Jo, a už se mi to stalo i v práci, že jsem si povídala nahlas s počítačem. A teď si představte babičku, křesťanky vychovanou, takže škaredé slovo z úst nevypustí, celý týden je v chalupě sama samotinká, s kým si má popovídat, jen sama se sebou nebo se zvířátky....

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 771x
Jsem člověk, žena. To je jediná charakteristika, se kterou bude pravděpodobně souhlasit každý i při letmém setkání. Jsem tvořivý a kreativní člověk, zajímá mě výtvarné umění a textilní tvorba, ani literatura včetně vlastních pokusů o umění mi není cizí. Zajímá mě psychologie - i alternativní metody, přemýšlím nad možnými cestami budoucího vývoje společnosti a civilizace, nad otázkami smyslu lidské existence, nad rolí různých kultur a náboženství. Mým povoláním je zkoumání chemických procesů v živých strukturách, shromažďování a předávání znalostí o této oblasti. Jsem tedy umělec, řemeslník, spisovatel, filosof, učitel, vědec? Každou z těchto dalších charakteristik je nutné ověřit delším pozorováním a stejně by asi různí pozorovatelé došli k různým závěrům. Záleží na úhlu pohledu. Chci se tu podělit o svůj úhel pohledu na otázky vědeckého pokroku v medicíně a přírodních vědách, otázky, které se bezprostředně dotýkají každého člověka na této planetě, otázky, které mají přímý vliv a dopad na tělesnou i duševní integritu každého jedince, otázky, kterými jsme zvyklí jen málo se zabývat.

Seznam rubrik