Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hned první věty z perexu jsou totální nesmysl ...

0 0
možnosti
MM

To bych neřekla, jen si vemte naše školství, to státní. A jak se lidem nelíbí, že bychom měli platit školné!

0 0
možnosti
MZ

K tomu vyhazování jídla - hezký dokument byl včera v ČT2 - Francouzska pomáhala - nejdříve jí vykradli auto s pomocí, protože nechtěli jen jeden balíček, ale všechny; pak obsah konzerv vyhazovali na zem, protože halal ravioli nebylo pro ně dostatečně prvotřídní jídlo a oni chtějí, to prvotřídní.

4 1
možnosti
Foto

Celý článek jste postavila na nesmyslné tezi, že jim někdo nabízí bezpracný ráj na zemi.

3 1
možnosti
GV

Proto taky jdou do Německa!

3 0
možnosti
VP

Naprostý souhlas ... nikdo si totiž neuvědomuje, že je to "sezení na soudku střelného prachu" Stačí opravdu jen jeden, který začne hlasitě volat "kde je ten Evropou nám slibovaný ráj" a může být hodně horko všem ... stačí malý příklad ve Vyšních Lhotách ... nebo tohle, to je taky síla na co si zrovna oni stěžují ... ale o tom, co se tam děje mlčí a mlží ..

http://www.novinky.cz/krimi/379572-muslimove-podali-zalobu-kvuli-lonskemu-zasahu-policie-v-modlitebnach.html

6 1
možnosti
VP

Copak pane Polický, koukám že zase lžete ... neříkal jste náhodou že už na mou osobu nebudete reagovat? Jo, jo ... není trollení, jako trollení;-D

2 1
možnosti
AK

Co je zadarmo, je bezcenné

10 0
možnosti
MP

To vyhazování jídla, to se dělo už v Itálii, pak i v Rakousku řvali, když měli jen studenou večeři. Jsou tady blogy, kde se píše, jak ohrnují nos nad životní úrovní Řecka, Makedonie a dalších balkánských států(zejména na venkově) , protože třeba v Sýrii to bylo před válkou lepší. Všichni se chtějí nacpat jen do nejlepších podmínek, kvůli tomu vlečou svoje děti přes moře, přes hory. Z toho plyne, že vrátit se jim chtít nebude. A Německo bude nutit ty chudší země, jimiž migranti pohrdají, aby jim zabezpečili "německý standard". Už je to celé postavené na hlavu a migranti těžko mohou v tzv. východních zemích očekávat bezbřehé sympatie.

Bohužel se na válečné uprchlíky nabalilo příliš mnoho vychytralých. Před čím utíkají třeba lidi z Kosova?

13 0
možnosti
JM

Máte v jinak solidním článku jednu chybu. Pomáhat jim rozhodně nemusíme. Můžeme.

7 0
možnosti
MM

To je věc názoru. Měli bychom. Asi tak, jako když se dostanu k autohavárii, tak minimálně zavolám záchranku a policii.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 771x
Jsem člověk, žena. To je jediná charakteristika, se kterou bude pravděpodobně souhlasit každý i při letmém setkání. Jsem tvořivý a kreativní člověk, zajímá mě výtvarné umění a textilní tvorba, ani literatura včetně vlastních pokusů o umění mi není cizí. Zajímá mě psychologie - i alternativní metody, přemýšlím nad možnými cestami budoucího vývoje společnosti a civilizace, nad otázkami smyslu lidské existence, nad rolí různých kultur a náboženství. Mým povoláním je zkoumání chemických procesů v živých strukturách, shromažďování a předávání znalostí o této oblasti. Jsem tedy umělec, řemeslník, spisovatel, filosof, učitel, vědec? Každou z těchto dalších charakteristik je nutné ověřit delším pozorováním a stejně by asi různí pozorovatelé došli k různým závěrům. Záleží na úhlu pohledu. Chci se tu podělit o svůj úhel pohledu na otázky vědeckého pokroku v medicíně a přírodních vědách, otázky, které se bezprostředně dotýkají každého člověka na této planetě, otázky, které mají přímý vliv a dopad na tělesnou i duševní integritu každého jedince, otázky, kterými jsme zvyklí jen málo se zabývat.

Seznam rubrik