Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

No vy jste ale vykutálená "kamarádka". Pokud jste tam tak trpěla, proč jste tam zůstávala? A pokud jste zůstávala, to vám není stydno, takhle psát o někom, jehož "chleba jste jedla a v jehož posteli jste spala"?

1 0
možnosti
Foto

Jsem asi divná, ale binec nesnáším. To by pro mě nebyla dovolená ani se snídaní do postele

5 0
možnosti
Foto

Pozoruhodné. Protože dobrý kamarád Honza práskl identitu hostitelky a protože jsem u ní na chatě byla mnohokrát i s dvěma malými dětmi, které to tam milovaly, musím se zeptat: ta péče a laskavost hostitelky, snídaně téměř do postele, líná odpoledne u kafe prokládaná koupáním... To jste nezažila? Maálokdy mi na návštěvě bylo tak dobře, proto se ptám. A málokde jsem na malém prostoru a s omezenými možnostmi našla tolik pohodlí.

0 5
možnosti
ND

Ujel mi prst, to mínus ode mě neplatí, paní Valíková, omluva

0 0
možnosti
Foto

Ha, ha, další důchodkyně?? A pokud je starobní, tak se záhadnou profilovou fotkou starou zhruba 35 let, což znamená, že foto je zaručeně "aktuální".

0 2
možnosti
Foto

Pokud je toto největší problém, se kterým se potýkáte, pak jste šťastný člověk.

2 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 14,12
  • Průměrná čtenost 417x
Důchodkyně, která odmítá stárnout. Tvrdí, že je třeba být v neustálém pohybu, aby jsme nemysleli na věci nepodstatné a stárnout, je věc NEPODSTATNÁ. Většinu života propodnikala.  Vystudovala střední školu, obor ekonomika zemědělství a téměř sama vychovala dva obrovské syny.  V současné době žije střídavě v Bruntále, Frýdku Mistku a na Bali. Životní cíl je: ve 120 létech  jít z diskotéky a v pokoře skonat na rameni svého 40 letého milence.

Seznam rubrik