Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zajímavé. Prezident sice pravomoce dosud nepřekročil, nicméně by měl vykazovat alespoň elementární respekt vůči "zvyklostem".Tak jako..nemusí, ale mohl by:)

1 0
možnosti

Chlapče, jděte si čutat s mičudou a nechte úvahy o politice těm, kteří už mají alespoň volební právo. Protože vy si volit, naštěstí, ještě nic nebudete.

A stejně jako diskutéři podemnou, bych se rád zeptal, kdy a v čem pan prezident překročil své pravomoce. Ale na vás, dítě, asi zbytečná otázka, protože ani nevíte pořádně, co píšte. Nekraďte si sám dětství a vykašlete se na záležitosti dospělýchRv

1 1
možnosti

Chlapče, jděte si čutat s mičudou a nechte úvahy o politice me, panu Dostalkovi!

Ale seriozneji. S vasi uvahou nesouhlasim. Mozna. ze se to vam tak jevi, ale nema to, podle mne, zadnou podstatu. Proc pan prezident obchazi "zvyklosti" pozname pozdeji. Mozna ukazuje na nasi ustavu, ktera je i podle mne ukazkou, jake mame zakony, jako kus papiru, ktery si muze kazdy vysvetlit jak chce. Chce ukazat na cem je republika postavena. Protoze je zde moznost nove snemovne trochu tu ustavu zlepsit, vase proroctvi nemusi se splnit. Pres vsechny negativni poznamky na vas clanek, nebudte odrazen pokracovat tak dal. Mnoho stesti.

0 0
možnosti

autore, mohl byste mi dát pár příkladů toho soustavného překračování prezidentských pravomocí?

2 0
možnosti

J24a27n 83N50o81v49á51k

30. 8. 2013 15:03

"Ale ve skutečnosti se pod tímto pozlátkem skrývá mocenský kartel, jakýsi oligopol nejsilnějších stran, které se dokáží domluvit a přes zdání mocenského souboje si ve skutečnosti rozdělují moc. " Vzdyt to se delo doted...

Jinak by me zajimalo, jak prezident prekrocil sve pravomoce...

2 0
možnosti

Chlapec nejak jeste nepochopil, co to znamena demokracie a proc je prima volba lepsi.

4 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Student politologie. Přesvědčený sociální liberál, příznivce zelené politiky a eurooptimista. Aktuálně žiji a studuji v Brně.