Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Mladý pane kolik Vám bylo v době opoziční smlouvy let, že všemu "tak rozumíte"? Nebo to máte vyčtené z tendenčních médií. Jen pro připomenutí tolik kritizovaná korupce má hlavní základ v době křišťálového Standy a buldozera Jiřího.

5 0
možnosti
MM

Možná mladý autor považuje naše média a žurnalisty za seriózní a důvěryhodné. To nechci komentovat. Česká veřejnost a voliči zato mají podle něj primitivní uvažování a krátkou paměť. No, vzhledem k tomu, že podle fotografie vypadá ještě dost mladý, je jeho nedostatek sebereflexe a sebekritiky snad ještě omluvitelný.:-)

3 0
možnosti
MM

Pane Masný, zarmoutím vás. Nebudu volit všehoschopného a poplatného Fischera a pokud projde do druhého kola, budu volit Zemana, pokud tam projde a neprojde Sobotka, klterého budu volit v prvním kole. Raději Zemana, od kterého vím, co od něj mohu čekat, než všehoschopného karierního nomenklaturního komunistu Fischera. Máme právo volit koho chceme. Jenže ono defacto není volit koho. A tak nám tato volba ukáže absurditu a nesmyslnost přímé demokracie. Ani bych se nenadál, pokud by do druhého kola tento švejkovský národ posunul Franze. Pak bychom nebyli jen za zkorumpovaný stát, ale za stát šašků a děti by se ve školách dívali na potetovaného in diána, dříve skinheda.

6 0
možnosti
FL

Prezident by měl být trochu diplomat a to Zeman není. Bývá vulgární, arogantní přitom často ani nemá pravdu

1 4
možnosti
MJ

Zeman je velký diplomat a vulgární je jen vůči médiím, což se ani nedivím. ;-D

3 0
možnosti
Foto

R52o77m68a32n 53K15o40z25e51l

10. 1. 2013 21:00

K opoziční smlouvě - tam v podstatě nebyla jiná alternativa povolebního uspořádání, proto opo smlouvu chápu.

Na Zemanovi mi vadí jeho názorová nestálost a nepevnost - jeho názory se značně otáčí a dokáže popřít vše, co píše ve svých knihách, pokud má možnost se trefit nebo pomstít své bývalé straně.

3 1
možnosti
JS

Zeman je sice nevolitelný, ale většina ostatních kandidátů je ještě horší. Celkem mě znepokojuje ta fotografie v úvodu článku- symbol jednoho oka je totož spjatý s určitými nedemokratickými nadnárodními skupinami (které ovládají také Schwarzenberga). Těžko říct, jestli je tahle fotka jen náhoda, nebo jestli má nějaký hlubší význam...

2 2
možnosti
LP

Protože studenti přece volí Schwarzenberga. To, že je po čtyřech by-passech je nezajímá, jeho žvatlání rozumí jen pozorný posluchač a taky protože je to podle nich IN.

4 1
možnosti
JK

J28a16n 65K62r26a25u55s

10. 1. 2013 23:28

Třeba studenti chápou, že je třeba si pospat.

2 0
možnosti
Foto

I83v92a91n 87M34a90r50e95k

10. 1. 2013 20:56

Miloš má v rukávu jeden velmi silný trumf a tím je >>>>>>>>>>>>"křišťálový Staník" Rv

1 2
možnosti