Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozhněvaných mladý muz. Ten nám to panecku nandal. Z tohle článku je vidět, jak jsou mladi bezbraní vůči propagandě.

0 0
možnosti
JP

Na to, že jediní dva protievropští kandidáti Sobotka a Bobošíková nedostali dohromady ani 5% hlasů je tady na blogu těch odpůrců EU a zastydlých pubertálních  "statečných vlastenců" - když už není o co bojovat - nějak moc.

2 1
možnosti
PS

P14e67t17r 65S72k75á37c13e32l

26. 4. 2013 22:55

To řekl kdo, že není o co bojovat? Stále totiž platí:

Aristotelés řekl: „Kdo se neúčastní veřejné debaty, týkající sezákladních problémů, žije mimo obec, ten se musí buď povznést na úroveň bohůnebo klesnout na úroveň zvířete. Obě možnosti jsou pro společnosti velmizrádné.“R^

1 0
možnosti
PS

P28e77t96r 31S91k21á72c42e12l

23. 4. 2013 23:26

Až nám někdo uvede příklad z dějin lidstva, kdy z jednoho centra (Brusel) se staletí řídili osudy 500.milionů lidí ze 27.států, uvěří všichni myšlence EU.

<"EU totiž vedou blouznivci z pařížských barikád,kteří zapalovali auta na bulváru Saint Michel v roce 1968."  Autore.Vy jste napsal větu, která by měla stát tučně napsaná na každé stránce učebnichistorie, politologie a novinářských fakult.>

Tohle uvedl jeden diskutující k článku http://hannig.blog.idnes.cz/c/327615/Zase-mel-ten-protivnej-dedek-pravdu.html#t2

R^

1 1
možnosti
LP
Foto

Ja tady ty vykriky proti EU zu ctu davno a tise zasnu. Je to nejaka paranoia nebo co.  U pana Klause se nedivim, mel strach, aby nekdo nestrkal nos do ceske korupce a tunelu, ale u normalnich danovych poplatniku?

3 9
možnosti
JM

Jako normální daňový poplatník doplácím na českou korupci a tunely stejně jako na evropské dotace.

2 2
možnosti
GM

Vyborně napsané, absolutní souhlas!

4 11
možnosti
SS

Mlady muzi, za deset let budete:

a/ nadsene budovat Evropsky svaz, o kterem se mylne domnivate, ze vedou vyssi bytosti...leda tak kulove! Na to mozna prijdete pozdeji, ze tam jsou ti sami lide (povahovych a moralnich kvalit) jako nasi postkomunisticti politici.

b/ budete se modlit, aby tento blabol nikdy nikdo nevystrachal

Vice dejepisu, ale ne toho skolniho, protoze je videt, ze tyto znalosti mate vice nez povrchni...v novinach je opravdu nenajdete

14 5
možnosti
PS

P51e83t57r 56S41k98á39c48e73l

23. 4. 2013 23:20

Nebojte se, až autor dospěje, tak dospěje k jiným závěrům...R^

1 0
možnosti
JH

Pan autor je zřejmě další študák s nějakým zbytečným EU vysokoškolským programem. Byl by jen velice nerad, kdyby sociální experiment jménem EU skončil. Přišel by o teplé místečko někde na úřadě a skončil by jako většina těchto budižkničemů - v McDonalds.

12 5
možnosti
Foto

A co by velkolepe Cesko delalo bez EU ? Hospodarsky, kdyby  muselo platit clo,kdyby cizi firmy odesly ze zeme ? Co se tyka svobody obcanu, kteri mohou svobodne cestovat, vsude pracovat a usadit se ani nemluvim. !!

2 4
možnosti
MV

Ohanite se, ze je to pro nas vyhodne a mame z eu vic penez, nez tam dame. Kouknete se co znamena esm. A ze u nas vladnou postkomuniste? Vy asi nevite kdo je vcele eu? Exmaoista, exkomunista atd. A rika vam neco pojem centralni planovani nebo znarodneni? Pokud ne, tak vas chapu. Eu je vic komunisticka nez sssr.

13 3
možnosti
JK

Hmm, zcela ignorujete ekonomická fakta o EU. Pak pro Vás pochopitelně není problém napsat tento článek.

17 2
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1418x
Student politologie. Přesvědčený sociální liberál, příznivce zelené politiky a eurooptimista. Aktuálně žiji a studuji v Brně.