Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

littlemisssunshine

3. 8. 2009 18:57
Me se moc BIO vyrobky libily, nez

jsem zjistila, ze aby se vyrobek nazval BIO, tak muze mit jen 50% bio surovin.........Dalsi byly pripady, kdy BIO kure, vlastne ani BIO nebylo, v reportazich jsem videla krasne BIO farmy (to, ze je krmi BIO zradlo neznamena, ze se s nimi bude hezky zachazet). Nastvalo me, ze hnuj od znameho nakupuje BIO farma (a jeho kravy jsou NON BIO), take jogurty.....ty BIO v nich maji nekdy az dvojnasobek cukru, ale stale se pouziva Xantham Gum (chemikalie) a da se koupit non bio jogurt, ktery tuto prisadu nema.......

Proto jsem se rozhodla, ze si radeji najdu mistni farmare a budu si kupovat bio i nebio, ale od farmy, kterou znam.

0 0
možnosti
L

littlemisssunshine

3. 8. 2009 18:58
Re: Me se moc BIO vyrobky libily, nez

Takze si koupim pulku rozporcovaneho selete a jehnete kazdych par mesicu, ktere dam do mrazaku a mam vyresene maso. Zeleninu mi take dovazi mistni farmar (jednou tydne dostanu krabici plnou cerstve zeleniny, ktera mi vydrzi tyden) a zbytek si radne prectu co v tom je.

A s tou chuti....no jednou jsem mela znamou, co prisla na obed a byla silene BIO....tak ja lhala a rekla, ze sunka je BIO....potom mi povida "no je videt, ze je to BIO ta chut je o hodne lepsi, ze??

Pekny vecer FR ;-D;-)

0 0
možnosti
DB

dejavu26

3. 8. 2009 18:43
Myslím, že hlavní škodlivé látky se vůbec neměřily

Neberu ty novinové články nijak vážně, není tam ani zmínka, jaké hodnoty v potravinách měřili, nic o pesticidech, karcinogenech, antibioticích atd. Šestiletý výzkum skupiny 65.000 žen, které konzumovaly převážně chemicky zpracované potraviny prokázal více než dvojnásobný výskyt diabetu II. typu ve srovnání se skupinou, která konzumovala dostatečné množství vláknin. Totéž pozorování bylo zaznamenáno u skupiny 43.000 mužů.

0 0
možnosti
MV

Martin V

3. 8. 2009 18:36
Mléko

Mléko co běhalo venku, nechtěl bych ho potkat bez holínek:-)

0 0
možnosti
M

motylek_02

3. 8. 2009 18:28
bio

Ja bio kupovala vzdycky s myslenkou, ze je to proto co v nich neni (ruzne chemicke sragory), popripade je, ale o dost mene nez jinych podobnych produktech. Taky souhlasim s chuti, a vuni. Prekvapily me proto clanky ktere se zamerovaly na to jak nutricne bio lepsi neni. z meho uhlu pohledu, spatny uhel pohledu :-)

0 0
možnosti