Diskuse

Milada

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

všd

2. 7. 2009 16:45
0 0
možnosti
J

Jst1951

2. 7. 2009 4:31
A nebo

se squatery staneme my věichni :-)

0 0
možnosti
MS

kenzo

1. 7. 2009 23:41
Není co dodat, snad jen že

karma!R^

0 0
možnosti
MJ

Heisenberg

1. 7. 2009 22:52
Upřesnění

Problém Milady je trochu složitější. Před dávnými lety byla Milada určena k demolici. No a protože měla být zbořena, byla vyškrtnuta z katastru nemovitostí. Z nějakého důvodu ale zbořena nebyla a začali ji používat squatteři. Ti si tam vedli svoji alternativní scénu, pěstovali hulení (někde na internetu jdou snad ještě dohledat záběry, jak policisté vynášejí kytky) a žili.

Inu po nějaké době se squatterům přestal život ve zbořeništi líbit a začali svépomocí rekonstruovat. Na tom samozřejmě nic špatného není, ale zrekonstruované prostory obývalo víc lidí, míň nealternativních lidí se tam bálo chodit a začalz se pořádat akce.

Kromě toho, že akce byly několikrát do týdne a to nejenom o víkendu, ale klidně i v úterý i čtvrtek, a navíc se i do dvou až čtyř ráno ozývaly dunivé zvuky ze squatterské hudby (asi nějaký drum&bass). To začalo srát některé ze studentů, mě osobně to bylo jedno, protože spím jak špalek, a ti si začali stěžovat. Milaďáci se polepšili ale pořád to nebylo dost,...

0 0
možnosti
MJ

Heisenberg

1. 7. 2009 23:00
Re: Upřesnění

a tak studenti začali bojovat různými písněmi žánrů značně vzdálených od těch squattery oblíbených. Sranda byla, ale posledních několik týdnů byl klid.

Bohužel zde byl ještě jeden faktor a ten se eliminovat nepodařilo. Squatteři mají totiž psy. Ale ne ledajaké psy. Jsou to hafani nevábného vzhledu, puchu a zdravotní kondice (inu jaký pán, takový pes), kteří byli necháni v úseku mezi pelc-tyrolkou a miladou "navolno" a kolem vily se také volně pohybovali.

Tohle už vadilo i mně. Protože mám doma asi čtyřicetikilového psa, vím, jak se tenhle druh dokáže chovat. Jsou nepředvídatelní. Takže lidi měli strach, psi údajně i někoho napadli (osobně nikoho takového neznám), ale vážnost napadení je mi neznámá. Tenhle stav zůstával asi rok pořád stejný, takže se někteří lidi podepsali pod petici.

Troufám si říct, že nebýt psů, squatteři by v Miladě vydrželi ještě hodně let.

0 0
možnosti
KV

valissen

1. 7. 2009 22:18
Vážená

Plně s vámi souhlasím. Samozřejmně karma a nenchte se znechutit těmi blbými poznámkamiR^R^R^

0 0
možnosti
C

chytrejkluk

1. 7. 2009 20:08
....vážená,

jenže VŠICHNI to nikdy neudělají a vy to moc dobře víte. Tyhle úvahy a bláboly co by bylo kdyby....blabla... . Připadá te si v tomhle honu na čarodejnice silná v kramflecích . Jenže nic není černobílé .

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1193x
Manželka, matka, VŠ, OSVČ.

Seznam rubrik