Pánovi prezidentovi z lásky.

Jak je nám všem dobře známo, alkohol na pracoviště nepatří, v pracovní době je všeobecně zakázán a je jen málo profesí, kde je tato návyková látka tolerována.

Opakovaně čtu v denním tisku, slyším ve správách o případech, kdy nesvědomitý lékař ordinoval opilý, hazardující šofér řídil auto pod vplyvem alkoholu, či podnapilý policajt pokutoval řidiče. Ve většině případech se na hříšníky přišlo a ruka zákona  je nemilosrdně dopadla díky lidem, kteří se pohybovali v těsné blízkosti provinilců a kteří si všimli jejich nestandardního chování.

            Stejně tak by to asi mělo fungovat i v ostatních profesích, politiku nevynímajíc. Za poslední období se nejvyšší politický představitel a reprezentant našeho státu projevil opravdu až podezřele nestandardním chováním. Od protichůdných vyjádření ohledně vytvoření budoucí vlády, nominací člověka, pověřeného její tvorbou a konečně jmenováním vlády samotné.

Hlava státu ignorovala názor parlamentu, do vlády nechala nominovat svůj „kamarádčaft“ , čím ohrozila celou stabilitu naší politické scény, co se může neblaze projevit i v mnoha ekonomických ukazatelích. Nestandardní chování jako vyšité…

Žel, zatím se nenašel nikdo z okolí našeho, dnes už téměř „feudálního“, mocipána, koho by toto nestandardní chování zarazilo a kdo by upozornil příslušné orgány na podezření z konání pod vplyvem návykové látky.

Možná má však toto chování původ v neléčené viróze, kterou sám prezident ještě nedávno přiznal a která by mohla dlouhodobě poznačit jeho chování .

V tom případe by však měl pan prezident konzultovat svůj zdravotní stav s dvorním lékařem a postoupit účinnou medikaci, aby tak nedošlo k epidemii virového onemocnění na celé vedení našeho státu a aby se celá vláda nezačala, podobně jako pan prezident, chovat nestandardně.

Jestli je tomu skutečně tak, musíme jen držet palce, aby se nám císař pán, pardon, pan prezident čím dřív uzdravil a jeho nestandardní chování nemělo patologickou formu.  

 

            Bůh s námi a zlý virus pana prezidenta pryč!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Rudolf Masarovic | čtvrtek 11.7.2013 23:59 | karma článku: 19,19 | přečteno: 725x