Divočák a jiná divoká zvěř v centru Prahy.

Tak jsem si dnes přečetl článek o divokém praseti, které se neočekávaně objevilo v centru Prahy a které ohrožovalo kolemjdoucí obyvatele a návštěvníky města. Kdyby to nebylo tak nebezpečné, možná by jsem se i pobavil. V hlavě se mi však vynořila asociace s „divočáky“ jiného druhu.

Podobnou divokou zvěř jsme už totiž v Praze měli a i dnes je jí čím dále, tím více. Stačí si jen připomenout  právě projednávaný kriminální případ nejmenovaného „divočáka“ , který v Praze svým autem ohrožoval a najížděl do bezbranné ženy, nebo chování dalšího „čuněte“ s doktorským titulem, které se taktéž nekontrolovatelně a neurvale chovalo k bezbranným ženám .
S trochou nadsázky by se dalo říct, že nám v matičce Praze pobíhá celý zvěřinec – kromě „divočáků“ a „čuňat“ taky „slon v porcelánu“ na vrchole nejvyšším a „bílé koně“ za jeho zády. Žel, důsledkem jejich působení není jen rozbitá výloha některého z našich hotelů , ale „rozbitá“ pověst celého našeho státu. 
Je jen škoda, že tady zalehnutí této „zvěře“ hrdinským strážníkem asi nepomůže i když její paralyzování pletivem a následně uspávacími injekcemi na delší čas, by možné řešení bylo…

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Rudolf Masarovic | úterý 16.7.2013 12:48 | karma článku: 12,63 | přečteno: 536x