Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Hegemon

10. 1. 2011 21:16
Jiný Kraj jiný Mrav

Proč se divíte ? Pro mě je "idiotské" mít napsáno na zpětném zrcátku nápis "že objekty se mohou zdát jinak vzdálené než ve skutečnosti jsou" Je to jen o "blbosti" představitelu národa (ů) každá hloupost pak vede k novému zákonu , k ochraně obyvatel. Mužeme si za to sami, většina si zvykla že s každým problémem běží za vládou ( peníze v kampeličkáš a povodní to konče) Ano většina neumí použít lékarničku, ale i když bude zachráněn jeden život tak snad za těch 199 kč a kontrolu to stojí ne ? Lekarnička má životnost 1-2 takže je jedno jestli za tři roky někdo přijde s novelou + leckteré pojišťovny to dávají zdarma atd.

0 0
možnosti
R

roman36

10. 1. 2011 6:02
Radši budu mít v autě lékárničku

s předpisovými nůžkami a nechám si jí zkontrolovat policajtem, než aby mi někdo nainstaloval do auta rušičku mobilů tak jak o to usilují zákonodárci v USA. Lidské tělo se nemění, ale mění se trendy v oblasti poskytování první pomoci. Maska na obličej, nebo funkční nůžky jsou při nehodě k nezaplacení. Rozhodli jsme se že budeme jezdit rychle a většinou v malých autech, takže naše problémy bývají na silnicích jiné než mají kolegové řidiči v USA. Proto ta kontrola sjetých gum, proto ta strašná "buzerace". USA trápí terorismus. Mě nevadí když si policajt prohlídne mojí lékárničku. Ale určitě by mi vadilo kdyby si nějakej pošuk na letišti prohlížel přirození mojí přítelkyně.

0 0
možnosti
MT

3ska

10. 1. 2011 6:20
Re: Radši budu mít v autě lékárničku

Souhlasim, ze se trendy v poskytovani PP meni - novy prepis o lekarnickach ji nereflektuje, viz. maska, kterou k poskytnuti PP nepotrebujete. Terorismus Evropu trapi vice nez USA. Me nevadi, kdyz prirozeni me pritelkyme prohledne skenerem pracovnik letiste, mam rad jistotu, ze doletim. Mam take pravo se rozhodnout, zda prohlidku podstoupim - mohu cestovat jinak. Nemam rad buzeraci statu.

0 0
možnosti
JN

dogi

10. 1. 2011 5:23
Chápu vás, autore,

v té Emerice je všechno lepší, to už jsme slýchávali i v minulém režimu. Ale my nežijeme v Emerice, my žijeme v Evropě! Tak zkuste porovnávat Česko a ostatní země Evropy. To by bylo možná lepší srovnání, než s nějakou pro většinu lidí exotickou zemí. Ale to vy ne, že? Emerika je holt Emerika.

0 0
možnosti
IB

Iwan

10. 1. 2011 3:45
Je to státní buzerace.

Naprosto souhlasím. Jedná se o státní buzeraci. Můj příbuzný, lékař, mi kdysi dávno vysvětloval hloupost vyměňování obvazů z důvodů jejich zaručené sterility. Daleko důležitější je prý vědět co dělat k zachování života. Dělá primáře na "krvi" a vypořádání se s infekcí prý není velký problém. V nové lékárničce je resuscitační maska a dnes bylo v televizi, že není tak žádoucí do raněného dýchat, jako spíše mu masírovat srdce 100 x za minutu.. Dýchat do něj je špatně! Třeba se brzo dočkáme, že se budou povinně kupovat  lékárničky bez masky. Blbost našich "zákonodátců" je bezmezná.  Ale - co jsme si navolili, tak to máme. ;-(;-(;-(

0 0
možnosti