Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Naprosty idealismus. Socialisti s komunistama se derou k moci prave proto, aby policii a soudum konecne ten nahubek nasadili. Pak uz vsechno pojede jako po masle.

1 0
možnosti
TB

no Sobotka spěchá proto, že by se mohli otevřít kauzy, kde zůstalo nedořešené a policie to byla nucena uzavřít na žádost politiky ze strany levice

1 0
možnosti
HK

Styl politiky se nezmění, pokud se nezmění politici, Většina by jich měla zmizet v propadlišti dějin nebo  za mřížemi a měli je vystřídat ti opravdu nezkorumpovaní., kteří mohou ten nový styl prosadit. Jinak jsou to marné úvahy.!!

0 0
možnosti
JB

Vážený pane. Vy snad očekáváte něco jiného? To bylo, je a bude. Demokracie bez toho být nemůže. To je v lidských povahách. V těch časově pokročilejších demokraciích si na to už ti odstrčení zvykli. Tam stačí, když se ta většinová stř. třída dobře nakrmí. U nás to bylo pouze 20 let, potom pauza, no a teď zase jdeme od začátku. Asi to bude tím, že společnost řídí lidé odchovaní převážně ve ,,špatném" komunistickém vysokém školství. Protože diplomy získané tam nikdo nezatracuje, ba naopak.

1 0
možnosti
Foto

Jste idealista pokud si myslíte, že ODS dostal zákon.

0 0
možnosti
MV

Možná jsem idealista, ale začali se bát. Ať se klidně práskají mezi sebou navzájem, je mi to fuk. Když si ti vejlupci nebudou navzájem věřit, možná se počet lumpáren sníží. Důležité je, aby dostali strach na levárny jen pomyslet. Ano, jsem idealista, ale to je asi to jediné, co nám ještě zbývá. Jen mě mrzí, že to nevzali napříč sněmovnou. Holt musíme počkat co policii řeknou zadržení. Určitě někoho napadne využít institutu spolupracujícího svědka. Vidět tak Sobotku, Bártu, Dolejše a další s klepety na rukou, tak bouchnu šampáňo.

3 1
možnosti
  • Počet článků 11
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1452x
jsem občan tohoto státu co si připadá jak Alenka v říši divů.

Seznam rubrik