Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

4. 1. 2011 0:46
Ale ano

máš ji mít.R^ Karma.

Snaž se a nenech se uplatit!:-)

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

4. 1. 2011 8:16
Re: Ale ano

Díky pane! :)

Nenechám. 

M.U.

0 0
možnosti
A

albertusman

2. 1. 2011 16:18
Zní to hezky

a neváhal bych tento článek komukoli doporučit k přečtení. Mnohem rezervovanější bych už byl, pokud bych měl doporučit důvěřovat v upřímnost pisatele. Konec konců zkušenost Vašich politických kolegů z jiných konstruktivních stran na Praze 10 mluví sama za sebe. Když už by někdo pochopil Vaše sabotování snahy zastupitelů za Stranu zelených a Desítku pro domácí zmírnit nepříznivý dopad radničního spojení ODS-ČSSD pro příští 4 roky i Vaši "neschopnost" se dostavit na povolební jednání, která by umožnila uzavřít koalici bez ODS, těžko by pochopil Vaši osobní neschopnost nabídnout jakoukoli vlastní konstruktivní vizi. Ono to totiž silně zavání touhou hrát si na nesmiřitelnou opozici a dělat vše pro zachování stávajících penězovodů do příštích voleb, abyste je s kolegy mohl při příštích volbách neporušené převzít. Ani vědomí, že kážete vodu a pijete víno, mi nebrání dát za pravdu tomuto článku, ač jste Vy v jiné diskusi z nedostatku argumentů napadl styl argumentace na mé alma máter (FF UK).

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

3. 1. 2011 22:32
Re: Zní to hezky

Dobrý den pane,

na jednu stranu používáte "siláckou" argumentaci ad hominem a na druhou stranu jste v sobě nenašel dostatek odvahy se pod svůj příspěvek podepsat, přes to vám odpovím.

- ad údajné sabotování: přes jisté rozčarování z konkrétních věcí (které kdybych tu opět zmiňoval, jednal bych přesně podle přání pana Richtera, tudíž tak činit nebudu), SZ a DPD nadále považujeme za naše nejpřirozenější partnery pro spolupráci v opozici

- ad údajná "neschopnost" se dostavit na povolební jednání s ODS, je úsměvné, jak někteří lidé (anonymové obzvlášť) opakují věty pana starosty aniž by znali reálie... navíc jste ke konci jinými slovy přihodil i tu o korytu, opravdu povedené, že vy jste četl toto http://martinuhlir.blog.idnes.cz/c/168706/Milan-Richter-Nerad-bych-vas-podeziral-ze-by-vam-slo-o-koryta.html?

Napiště mi prosím na mail uhlir.martin(at)centrum.cz, klidně se s Vámi i rád osobně sejdu.S pozdravem, Martin Uhlíř

0 0
možnosti
NN

noneno

28. 12. 2010 23:36
asi selhal systém

Asi selhal systém, pokud je správné tvrzení, že v každé straně se najdou "kmotři" a také ti dobří a sočasně je náš stát zadlužený (a domnívám se, že je to především způsobeno 1.korupcí 2.nezodpovědností vládnoucích úředníků 3. bezbřehou privatizací především podniků obchodujících s energiemi a surovinami).

Jestliže selhal systém, je nutné ho změnit. A postavit ho nikoliv na "neviditelné ruce trhu" a "neznalosti špinavých peněz", nýbrž postavit nový systém na "morálních zásadách" (jejich rámci - v ústavě) na "rámci zásad a pravidel pro přímou a zastupitelnou demokracii" a na "kontrolních mechanismech a odvolatelnosti těch, co byli lidmi zvoleni".

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

27. 12. 2010 21:54
Kde selhaly kontrolní mechanismy?

A na takové významné místo ve státní správě se dostal člověk,který už v minulosti prodělal záchvat poctivosti?

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

28. 12. 2010 22:42
Re: Kde selhaly kontrolní mechanismy?

R^

0 0
možnosti
JK

J0Ei

21. 12. 2010 13:32
V čem jede TOP 09?

TOP 09 je na tom úplně stejně. Zveřejněné náklady na volební propagaci jsou evidentně velmi podhodnocená, stejně jako o ODS, ČSSD a pravděpodobně i VV. Za 30 milionů jste prostě nemohli mít před volbami do PS Schwarzenberga nalepeného úplně po celé republice, všude v tisku, na webu atd. atd. Střízlivý odhad je 100-200mil. Takže autore, v čem jede TOP 09?

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

21. 12. 2010 14:15
Re: V čem jede TOP 09?

Dobrý den,

když si ten text přečtete pečlivě ještě jednou, možná si všimnete, že za 1. úvodní odstavec je nadsázkou a 2. píšu, že za problém klesající důvěry občanů v principi zast. demokracie jsou spoluzodpovědní politici napříč politickým spekterem. Důvod proč jsou v nadpoisu zmíněná ta jména, která tam jsou je zřejmý, jsou to lidé, kteří v posledních dnech používali navzájem shodnou a stejně absurdní argumentaci, popsanou v prvním odstavci. Nevidím do přesných čísel předcolební kampaně a ani nevím, jestli myslíte parlamentní nebo komunální volby. Nicméně vsadil bych se, že TOPka měla z parlamentních demokratických kampaň nejefektivnější s nejnižší cenou za 1 hlas, akorát to asi neověříme :)

Mějte se, Martin Uhlíř

0 0
možnosti
PK

nicjmeno

21. 12. 2010 11:43
0 0
možnosti
VV

Vova VITEK

21. 12. 2010 10:07
Předseda TOP 09

Co říkáte postoji Vašeho předsedy ? Z jeho vyjádření jsem pochopil, že se jedná z hlediska vlády (možnosti vládnutí) o okrajovou záležitost ... Docela mě přesvědčil, abych příště dal hlas jiné straně.

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

21. 12. 2010 10:14
Re: Předseda TOP 09

Dobrý den, je to celé krapet složitější, přirovnání: váš partner provede něco nepěkného, domluvíte si s ním

schůzku, kde chcete celou věc řešit, budete to řešit přes média ANO/NE? není lepší si tvrdé argumenty nechat na uzavřené jednání

a nepřilévat oleje do ohně vůči divákům/voličům líbivým a zbytečným krokem? Vyčkejme na události dalších dní ...

 

0 0
možnosti

Stanislav Ševeček

21. 12. 2010 8:23
Hrdopýšek, seladon a idiot

je terminus vulgatus od klasiků české literatury.

Na Vás, autore, sedí ...

0 0
možnosti
M

martinuhlir.blog.idnes.cz

21. 12. 2010 8:29
Re: Hrdopýšek, seladon a idiot

Dobrý den, díky za reakci, můžete být prosím konkrétnější? Díky, M.U.

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

21. 12. 2010 7:22
galerka

- ano takto můžete příště souhrně označit výše jmenované pány - všichni budou vědět o koho jde a Vy si ušetříte zbytečně dlouhé psaní.;-)

0 0
možnosti
MNK/

me neprevychovate komanci /19

21. 12. 2010 5:26
Demokraticke volby? A kde? U nas?

Jak moc jsou ty volby demokraticke, kdy jsou lidem pres 20 let servirovany dve korupci prolezle strany? Media delaji volby, media delaji volebni vysledky a media nam dosazuji politiky do vlady.

A MEDIA NEJSOU NASE!

Nikomu v zahranici nezalezi na tom, abychom prosperovali.Nikdo si to ani nepreje.Je lepe z nas udelat zadluzene a lehce manipulovatelne otroky.Nejlepe pak nasi zemi rozprodat.

To nema s demokracii a demokratickymi volbami nic spolecneho.

0 0
možnosti