Bátora reaguje na kritiku od novináře výhrůžkou

Někdejší krajský volební lídr extremistické strany, antisemita a budoucí vysoký státní úředník Ladislav Bátora reaguje na kritiku od redaktora LN Petra Kamberského po svém: "Kdyby tak ten trouba tušil, co ho ještě čeká..." Nevím jak Vás, ale mě z těchto silně mrazí. Jako kdyby zde zavál nahnědlý puch z druhé republiky.

Včera jsem zde na blogu napsal článek "Bátora hlavním kádrovákem na ministerstvu školství", ve kterém popisuji své obavy z plánovaného jmenování extremisty Bátory na druhý nejvyšší výkonný post na ministerstvu školství. Nečekal jsem, že jeho pokračování budu psát tak brzy.

Apeluji na premiéra Petra Nečase, aby si na ministru Josefu Dobešovi (VV) vynutil odchod Ladislava Bátory z ministerstva školství. Očekávám, že k otázce plánovaného povýšení pana Bátory ze strany ministra Dobeše zaujme rázné stanovisko i vedení mé strany TOP09, jíž jsem členem. Plně se ztotožňuji s názorem novináře Jindřicha Šídla z jeho dnešního článku na iHned.cz "...ať mi prosím nikdo nic nevykládá o nutnosti existence "vlády reforem", protože ty jsou mi v porovnání s faktem, jací lidé tady mají v rukách klíč k ovládání společenské atmosféry, úplně ukradené...".

Nejen novinářovi Petru Kamberskému z LN, ale všem slušným lidem v České republice jako by pan Bátora vzkazoval "Kdyby tak ti troubové tušili, co je ještě čeká..."

Follow @MartinUhlir

Martin Uhlir | Vytvořte si vlastní štítek

Autor: Martin Uhlíř | pátek 15.7.2011 21:57 | karma článku: 23,82 | přečteno: 2837x