Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Tom K.

8. 1. 2010 15:12
ČRo/ČT

Nemohu souhlasit.

Co se týče ČD, tam je to jasné. Vpustit konkurenci a nechat molocha, ať sám vyhyne. Sice ubude pracovních míst, bude to stát spoustu státních peněz na sociální podporu, ale pořád lépe než to krmit Otesánka.

Ale ČT+ČRo - to je jiný případ. Pro mne je to služba, kterou po státu chci, a kterou jsem ochoten zaplatit. Můžeme diskutovat nad imbecilním způsobem výběru poplatků (podle mne by to mělo zahrnuto např. v dani z příjmu FO), ale nemíním diskutovat o potřebě té tzv. veřejné služby. Komerčních rádií/TV je plný éter a všechny jsou mizerné. Neříkám, že ČRo/ČT je bez chyby, ale raději připlatím něco na dani, než abych poslouchal pouze to, do čeho zadavatelé reklamy nalejí peníze.

0 0
možnosti
MT

martin.tuma.cz

11. 1. 2010 9:47
Re: ČRo/ČT

Dekuji Vam za Vas prispevek - na timto tematem jsem tez uvazoval a zrejme i ja bych byl ochoten si koupit sluzby CT, nbe uz CRo, ten opravdu mne naprosto miji, misto toho radeji posloucham Proglas, zadne reklamy a je financovan zpusobem, kterym by podle mne mely byt financovany i CT a CR - z daru posluchacu, podotykam z daru, nikoliv ze zakonem narizenych skrytych dani. To, ze se tato stanice drzi uz x-ty rok a nedavno na podobnem principu zacala vysilat i TV-Noe jenom dokazuje, ze to jde. A nejsou to jenom tyhle stanice, na internetu najdete celou radu radii, ktere vysilaji bez reklam a tez ziji jenom z poplatku, ktere se jim podari vyrazit od posluchacu, ale je to dobrovolna baze - kdyz chci tohle radio poslouchat a nechci aby zaniklo, proste jim neco poslu - jako priklad uvedu sky.fm, ktere casto posloucham.

Rozkecal jsem se vice nez jsem zamyslel, takze to shrnu - poplatky zrusit, financovani ze statniho rozpoctu nebo lepe vysilat kodovane a finance vybirat za prodej pristupu.

0 0
možnosti
PH

petrph

8. 1. 2010 10:13
pravdu díte

To nejtěžší je vybrat ty správné kandidáty. Zatím si můžeme vybrat mezi jedněmi co od občanů vyberou vysoké daně a z nich jim  část populisticky vrací. A těmi druhými co od občanů vyberou skoro stejné daně, rozkradou je  a pak vzkážou občanům že si mají platit všechno ještě jednou sami..

0 0
možnosti