Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Dobrý den. Pobavil jste mne. Nicméně považuji kritiku celé příhody, ze své zkušenosti, za marnou a zbytečnou. Odkazuji se zde na můj příspěvek ze dne 20/3/2019 s názvem "Na orgána je třeba mít tu správnou povahu" zde:

https://vaclavfischer.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=705517

Orgánové zůstanou prostě orgány za každých podmínek a korunu všemu vždy nasadí ono obskurní heslo pomáhat a chránit, jako věčný výsměch pouliční realitě.

0 0
možnosti
Foto

Asi máte pravdu, ona pravděpodobně ta uniforma automaticky hází člověka jaksi "vejš", nad nás ostatní. S vašim článkem souhlasím, vnímám to stejně!

0 0
možnosti
AL

Patří k dobrému tónu nadávat na aktuální vládu, na policii, chválit Okamůru, vzpomínat jak za Bureše bylo líp, atd. Kdo to nedělá, jako by nebyl.

0 0
možnosti
Foto

Pokud vím, nikde není napsáno, že člověk nesmí ve společnosti vyslovit svůj názor, postoj. A že nemůže s něčím nesouhlasit, zvláště, dochází-li k nebezpečným situacím od bezpečnostního sboru. Házíte-li hned lidi jen do dvou pytlů, je to zase Váš postoj. Hezký den

0 0
možnosti
VF

Ále co. Jedu předpisově brněnskou ulicí, míjím stojící policejní auto. Za pár vteřin se rozblikaly majáčky, policisté mě předjeli a zastavili. Klasika - doklady od vozu, moje doklady a dotaz "víte, jaký jste udělala přestupek"? Odvětila jsem - žádný. "Projela jste ulicí XY, kde je průjezd zakázán." Neprojela jsem tudy, jedu z ulice AB. Následoval překvapený dotaz policisty: "a to se dá?" Dalo se. Spletli si ulice, hlídkovali u jiné. "Tak jeďte" zaveleli, na omluvu zapomněli. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Omluvit se někomu je vlastně přiznáním chyby a to přece někteří nikdy nedělají. :)

1 0
možnosti
Foto

Měl by docela zajímalo, na jaké úrovni jsou ty psychologické testy, které snad (?) nováčci u policie podstupují...

0 0
možnosti
MP

Tak ono většině policajtů nejde o nic jiného, než o to honit si ego a ukazovat vlastní moc.

Ve skutečnosti, stejně jako všichni tzv dopravní experti, kteří umí jedině vyhrožovat, nahánět strach a zvětšovat represe, je to jen banda psychopatů a deprivantů.

0 0
možnosti
Foto

To nemůžu posoudit. Stále ještě věřím, že většina policajtů je v pohodě. Otázka ale je, co přinese budoucnost. Chování nás lidí se skutečně mění.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 487x
Jsem jen obyčejný muž. Obyčejně se mi vlasy kroutí a obyčejně mě něco rmoutí.

beznadvahy.cz

Seznam rubrik