Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48a49r37a 24R13a60n23k

10. 12. 2014 17:31

Proc jeste dnes nekdo kupuje kucharske knizky? Net je plny receptu a pokud neznate jazyk, je tam translator:-)Neco jineho je odborna literatura, nebo beletrie, ale kucharku?

0 0
možnosti

Pan Hruška šikovně vyplnil "díru na trhu", prodal 300000 výtisků, ale závistivci mu to nemohou zapomenout. Takové je Česko. To nemá chybu. ;-D;-D;-D

2 1
možnosti

Já ho nejvíc obdivuji za to, že nic nevymyslel. Ti lidé mu sami poslali recepty, on je dal do knížky a ti, co mu recepty poslali, si teď tu knihu kupují.

To je opravdu fascinující.

Obdivu-hodné.

2 0
možnosti

Text je o tom, že lidé budou volit to nejjednodušší, nad čím nemusí dlouho přemýšlet jen proto, že mají fůru starostí s tím, aby vyšli s výplatou, případně aby přežili bez ní. A pan autor nabádá ty, kteří tyto problémy nemusí řešit, aby také přiložili ruku k dílu a zlepšili život těm prvním, protože ti si pak budou moci dopřát chutnější krmi, řešit vysykou politiku či mezinárodní právo a lidská práva.

No .. nevím, naprostá většina z nás vyrůstala v "ničem", byli jsme dělníci ať jsme chtěli nebo ne. Měli jsme na výběr ... buď jít do hospody, nebo něco dělat. Ten, kdo šel do hospody tam šel buď proto, že se mu nechtělo dělat, nebo proto, že mu stačilo co měl. Někdo měl jiné zájmy a víc se učil, snažil, pracoval ... a dnes nemusí řešit jestli vyjde s výplatou. Ale s časem na tom nebude o moc lépe než ten, který je v hospodě. Náš pan "úspěšný" je pro změnu v práci. Ať už proto, že ho to baví ... nebo proto, že na jeho práci spoléhají jeho zaměstnanci (aby byly zakázky, aby zákazník zaplatil, ...). Tak jako tak by se dalo říct, že tento pan "úspěšný" nemá čas věnovat se politice a dobrému vaření ... jenže ... skutečnost je asi jinde. On si je docela dobře vědom toho, že když bude jíst faktické blafy, tak za pár let skončí na pitevním stole ... a také, že když mu budou zákony určovat ti, kteří smysl života vidí v becherově nápoji, že mu to jeho podnikání dlouho nevydrží (viz únor 48) ... a také že pokud se neozvu proti tomu, když cizí mocnost porušuje suverenitu sousedního státu a zabírá mu území, že se může stát, že tato mocnost (či jakákoliv jiná) zabere i naše území a zruší mu jeho podnikání (viz srpen 68) ... a on pak bude řešit problémy, jak vyžít s výplatou, nebo bez ní.

5 0
možnosti
Foto

čí podnikání bylo zrušeno v srpnu 1968? To bych moc rád věděl. A v textu myslíte, ež když Rusko vzalo samostatný Krym pod svá křídla, tak mu zabrala území? Jistě, svým způsobem ano,, Krym ztratil samostatnost. Ale na vlastní výslovné přání, podobně jako při sňatku, který ale nějaký žárlivec může vyhodnotit jako "zabrání člověka, na kterého jsem si myslel".

1 3
možnosti

V83í89t 46Ž94í95l73a

10. 12. 2014 8:53

Asi budu jeden z mála, kdo se pana Hrušky zastane, protože mam dojem, že většina ze zdejší „inteligentní diskutující elity“ Hrušku automaticky odsuzuje a přitom nikdo nevyzkoušel jediný jeho recept!!

A přitom některé jeho recepty by měly být součástí povinné výuky! Třeba takový pribiňáček! Můžete si koupit v krámu za 15korun něco patlavého z vody, ropy a škodlivých éček, nebo si udělat domácí chutný pokrm dle jeho receptu, ze zdravých surovin a jedna porce přitom vyjde na pár korun!!

 

Co vy na to? Láďa jde proti proudu masivních nákupů humusů v hypermegamarketech a chce aby si lidé vařili chutně a levně doma a proto je potřeba ho zesměšnit za každou cenu...

4 2
možnosti
Foto

Vy si takhle doma vyrábíte Pribináček? Z vody a ropy? To jste se od Ládi naučil pěkné věci. ;-)

1 0
možnosti
Foto

Ano napsal jste to dobře-Zeman je něco jako Hruška

Ten Hruška, který se chlubí, že recepty hledá na internetu, nezkouší je a dopředu neví jak dopadnou a sám je nepochybně ani nekonzumuje.

Ten Hruška, který vaří blafy za pár korun takové kvality, že při pravidelné konzumaci těch jeho "zázraků" brzy poznáte jak vypadá naše zdravotnictví.

Ten Hruška, který kromě  kuchařů děsí i nutriční odborníky a lékaře

A jen mimochodem jak Polreich tak Vaněk nabízí často recepty za stejnou cenu ale v mnohem vyšší výživné i chu´tové kvalitě-recepty, které jsou prověřené opravdovými kuchaři v praxi.

Hruška je mezi kuchaři něco jako Vietnamský trhovec mezi prodejci obuvi-jsou tací co pořád kupují sportovní boty  u vietnamců za 500 protože jsou levné  a po tom co se jim za 2-3 měsíce rozpadnou řeknou "co se dá dělat-byly levné" a jsou lidi co si boty koupí v klasickém obchodě kde za sportovní obuv  dají do 1000Kč ale chodí v ní 2-3roky / ano jsou značkové boty třeba za 3-4 tisíce ale jsou kvalitní a značkové i do toho 1000/

6 0
možnosti
Foto

Jste si tím jist? Myslím tím hodnotovým přepočtem.

1 0
možnosti
Foto

Je jedno že je tu smradek, hlavně když je tu teploucko...nejsem si jisty jestli se to rika přesně takhle, ale každopádně dekuji nemam zájem...asi půjdu do nejake prazske kavarny na kvalitní kávu... ;-)

5 0
možnosti
Foto

A co si takhle na někoho chlejstnout škopíček špíny? V tom se přece vyznáte, že?

3 4
možnosti

Vyjádřil jste přesně, určití lidé milují Hrušku, Trošku, Novu, Blesk a Zemana...to je skutečná "elita" českého národaRv

4 1
možnosti
Foto

Co máte proti Troškovi? Je to, kromě jiného operní režisér, takže to asi žádné ořezávátko být nemůže.

A srovnávat bulvární Blesk se vzdělaným Zemanem, tak to je tedy úroveň.

2 5
možnosti
Foto

Před dvaceti lety jsem Miloše Zemana upřímně nesnášel a teď jsem ho volil. Kníže jako protikandidát? Nic lepšího si nemohl přát. Je to přesně tak, jak píšete.

Karma.

2 8
možnosti

J82a86r71a 48R79a59n39k

10. 12. 2014 7:55

Kdyz Vy davate karmu, Jiri, tak to autor myslel vazne....ja jsem vahala, byla jsem presvedcena, ze to je ironie, diky za vysvetleni, ted uz se nespletuRvRvRv

1 2
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.