Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Civilní ?   Křečovitě civilní !!!!

0 0
možnosti
ŠM

Sanitka 2 a Cirkus Bukowsky - no,škoda peněz. České století - parádní projekt,jen tak dál....

1 0
možnosti
VK

Dal jste si za ukol srovnat nesrovnatelne ale budiz. Muj nazor je, ze Sanitka 2 sice nenadchla ale v podstate ani moc neurazila az na par naprosto nesmyslnych zalezitosti, ktere ovsem byly popsany uz dostatecne.Cirkus Bukowski povazuju za nejvetsi prusvih v dejinach CT. A kdyz ne v dejinach tak alespon za poslednich par let. Cast hudebni stopy ukradena od kapely Burzum, jejiz predstavitel Varg Vikernes nema ani poneti, ze v kazdem dile se objevuje motiv z jejich alba Filosofem. Ze severskyma detektivkama to nema spolecneho vubec nic. Dialogy jalove a akcni sceny, tem snad nemuze uverit vubec nikdo. Herecke vykony, az na Jaromira Hanzlika, bez stavy. Proste kyc maximalni. Ceske stoleti, to se moc hodnotit neda. Je to takovy hybrid mezi dokumentem a hranym filmem. Rozhodne bych tento serial nekritizoval ale taky si myslim, ze tvurci zvolili spatnou cestu. Ale kvality tento serial urcite ma.

1 0
možnosti
PS

Nic z toho jsem neviděl, jsem rád, že díky Vám jsem získal přehled, ale s tímto nesouhlasím: 

"My nejsme národem nějakých akční hrdinů jak z amerického filmu, a převraty a zásadní události se u nás děly většinou od stolu než na bojištích. Seriál to velmi jasně vyobrazuje." [>-] Jak kdo. Dost lidí odešlo a bojovalo. Pdpl. Balejku jsem znal osobně. Lítal na Spitfiru,...otec mého kamaráda se zase dobře znal s Valčíkem.

2 0
možnosti

Víceméně souhlas - u Sanitky až na tu poslední větu, kterou to shazujete...Proč "maloměšťáské"?  Copak zcela normální lidé středního věku a střední třídy (kteří tam byli popsáni) musí být urážlivě nazýváni "maloměšťáky"?

Cirkus Bukowski mě nezaujal - asi proto, že nemám ráda "severské detektivky" - od druhého dílu jsem znuděně odšla, tak nemůžu hodnotit.

A České století se mi moc líbilo a pod vaše hodnocení bych se podepsala:-)

1 0
možnosti
MS

Hehe, mate pravdu ze kritizuji stereotypy a sam nakonec vse pod jeden malomestacky schovam. Asi proto, ze jsem z maleho mesta a vnimani sveta pohledem tvurcu Sanitky 2 vidim vsude okolo. Tim ale nechci rici, ze jsou taci vsichni. Diky bohu ne.

1 0
možnosti
JZ

Nemáte prosím někde něco o tom krvácení Novy na Expozituře? Docela by mě to zajímalo.

1 0
možnosti
MS

Drive jsem to nekde cetl, ted uz nevim kde. Kazdopadne na netu jsou cisla prumerne sledovanosti a to se az na prvni dil tocilo lehce nad 1 milion lidi. Coz je vyrazne mene nez soap opery Novy a naklady na ten serial museli byt enormni. Kolik prodelali ale netusim.

1 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.