Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Souhlasím s autorem. TOP 09 měla odvahu prosadit i to co je správné, i když s tím většina obyvatel nesouhlasila. Nejsem věřící, ale církevní restituce plně podporuji, protože co bylo ukradeno, musí být vráceno. Řeči, že církev nikdy nic nezaložila, jsou projevem neznalosti historie, která je toho plná. Nepopírám, že mají církve na rukách hektolitry krve, ale to jejich nárok na navrácení majetku nijak neumenšuje. Pokud nechceme být "jako oni", tak musíme být spravedliví, i kdyby se nám to stokrát nelíbilo.

1 0
možnosti
Foto

Kalouska se Schwarzenbergem zajímaly hlavně církevní restituce pro jejich kámoše.

Jinak Schwarzenbergovo protlačení uznání albánského Kosova pochybným způsobem, podobně jako již zmíněné církevní restituce, obhajoba humanitárního bombardování Srbska, adorace bratrů Mašínů, pochybný způsob nabytí Schwarzenbergova majetku...

To je jen malý výčet, proč je pro mne TOP09 naprosto nepřijatelná.

2 0
možnosti
Foto

No nevím nevím. Tahle organizace stojí a padá s Kalouskem. Založil si ji, když ho vypakovali z KDU a aby se historie nemohla opakovat, napsal si stanovy tak, aby řadoví členové neměli žádnou moc a on zůstal. A to, že krizi z roku 09 přetransformoval svými "odbornými a systémovými" zásahy ve vleklou recesi, která ještě neskončila by podle mě mělo být zaneseno do učebnic, jako ten nejhorší odstrašující příklad.

2 0
možnosti
Foto

K86a50r75e65l 64R91a14d76a

18. 10. 2013 3:04

Už Vaše fotka napovídá, že budete volit TOP.  A vzhledem k tomu, čím se živíte, je to přímo Vaše povinnost. Bez Kalouska by Vás už dávno zakázali.

1 2
možnosti

Zde musím reagovat. Počítačové hry nejsou hazardní hry - automaty apod., které myslíte. Zjistěte si nejdříve co to je, než zde začnete vydávat soudy, prosím.

1 0
možnosti

J42o70s92e28f 74P31o48t49r

17. 10. 2013 22:03

Přes všechnu vaší kritiku, budu volit TOP 09 !

2 0
možnosti

Proč byste nevolil?

Když jsem se ptal babičky koho bude volit, sdělila mi, že ODS.

"Babi, orvali tě z jedné strany změnou valorizačních postupů a změnou sazeb DPH tě orvali i z druhé strany ve výdajích, tak proč je chceš volit?" ptal jsem se.

"Volila jsem ODS vždycky, budu ODS volit zas." vysvětlila mi svoji volbu babička.

Mám babičku rád, ale kdybych si hlavu rozlomil, tohle nepochopím.

2 0
možnosti

Já považuji TOP 09 za naprosto nevolitelnou stranu z jednoho prostého důvodu: jedná se o socialistickou stranu, která se neobratně vydává za konzervativní pravici, aby se udržela u koryta.

Nicméně jsem rád, že je článek psaný sluušně a bez urážek, což se u voličů TOP 09 moc často nevidí.

4 3
možnosti

Vaše závěrečná urážka byla úplně zbytečná, navíc chybná. Nic nejde samozřejmě paušalizovat a i mezi voliči TOP 09 se najde řada nevychovaných obhroublých hlupáků (stejně jako kdekoli jinde), ale stojím za tím, že když se podíváte na skladbu voličů TOP 09, tak uvidíte, že je většinou volí studenti VŠ, VŠ vzdělaní lidé a bohatší skupiny obyvatelstva, které nemají (oproti jiným skupinám) takovou potřebu kdekoho urážet.

0 0
možnosti

P26a12v19e88l 90V19l66a30s

17. 10. 2013 20:30

Já budu taky volit TOP09. Je zárukou, že tuhle zrujnovanou, zadluženou  zemi nejrychleji dorazí, aby se přestala trápit.

4 2
možnosti
Foto

Miroslav Kalousek je podepsán pod rekordním dluhem v historii ČR, ve výši téměř 200 miliard. To na snížení tempa zadlužování nevypadá !Rv

4 4
možnosti

Pokud narážíte na rok 2008, tak to přišla krize a nikdo nečekal tak drtivý dopad. To je podobné, jako kdybyste vinil pražský magistrát z toho, že po dopadu meteoru umřelo proto, že to nečekali, 100 tisíc lidí.

0 0
možnosti

Než TOP 09 tak raději komanče.

4 5
možnosti

To jsou silná slova, Stanislave.

2 1
možnosti

Za vlády TOP mi

- prakticky nominálně nevzrostl důchod a inflaci mého "koše" (žádné Ferrari či dovolená Havaj) odhaduji na 10%.

- přivýdělek je zdaněn od první koruny novou daní 15%

- takže pokles celkového příjmu cca 15% (přivýdělek též stagnoval a podléhal inflaci).

Při takovém přístupu aby Kalousek neušetřil, to umí každý .... a ještě litoval teď v předvolebním klání,  že byl měkký.

4 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.