Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J90a72n33a 21M45a52j77o96v57á

14. 12. 2013 11:56

Máte ode mne karmu za to, že jste se nebál pustit do podnikání (a druhou za to, že se povedlo :-)), já sama na to nemám - chybí mi schopnost "prodat se", bohužel. A co si budeme povídat - právě dobré nápady a schopnost se do toho pustit táhne ekonomiku. Obdiv.

x

Ale jinak...i hodně zaměstnanců si tahá práci domů, zvlášť, když za něco zodpovídá, ať už jsou to peníze nebo lidi, "čisté hlavy" taky nejsou všude a vždycky. Jen jsme prostě maličko zvláštní a pořád si myslíme, že ti ostatní se mají líp...a ono to tak není a všude je chlebíček o dvou kůrkách. Ať Vám podnikání šlape! :-)

0 0
možnosti
Foto

Nemyslím, že je v tom závist, alespoň ne v tom smyslu jak ji obvykle vnímáme. Spíš bych řekl, že je to něco jako frustrace z toho, že nedokážou být něco víc. Frustrace z toho, že nejsou a nedokážou být vlastními pány. Je pochopitelná i ta větší únava. Ta únava ale není fyzická ale psychická.

1 0
možnosti
Foto

Dnes je šířen názor, že kdo nepodniká je hlupák, ničema a lenoch. Kdyby všichni podnikali, vrátili bychom se do středověku. Všichni by byli řemeslníky a kupci, případně léčiteli nebo astrology apod. Bez zaměstnanců. A velké průmyslové podniky by zanikly a s nimi i všechny vymoženosti dnešní doby. 

Takže: "Lidé, hurá do středověku!"

0 0
možnosti
FV

Dnes je hlavně šířen názor, že kdo podniká je svině, podvodník a zloděj.

A přitom podnikatel se neobejde bez zaměstnanců a zaměstnanci se neobejdou bez podnikatele. Pouze živnostník je závislý jen sám na sobě. A bez těch všech se neobejde stát a jeho zaměstnanci.

0 0
možnosti
LH

zdravím, je fakt že jste to rozjel náramně (myslím xzone).

Když máte sro přijdete o všechno?

jsou i zaměstnanci, co si nosí práci domů.

myslím že je to kus od kusu, právě teď řeším s kolegou problém, čekám až mi řekne že to mohu zkontrolovat. Oba jsme zaměstnanci. Ale zase si v pondělí hezky přispím.

0 0
možnosti
AK

Já si myslím, že je to prostě tak, že každý si o tom druhém myslí, že se má líp, že nemá starosti apod.

Prostě proto, že o něm detailní informace nemá.

Podnikatel nebo ne nehraje roli.

0 0
možnosti
VH

N e   k a ž d ý ,  pane Kounovský.  Ne každý!

1 0
možnosti
MR

M41i20l75a90n 69R67a82d58e15k

13. 12. 2013 19:00

zrejme pocit menecenosti, kdyz vidi cloveka co ma gule na to aby neco podnikal. Ono i to nejhorsi zamestnani kde se musi opravdu makat je pohodlnejsi nezli podnikani. Starosti je 1000x vice pro podnikatele, ten muze ztratit vsechno, vcetne strechy nad hlavou. Zamestnanec muze jit o dum dal.

4 0
možnosti
MS

Zamestnanci zas maji jine nevyhody a neni to tak cernobile. Smyslem toho meho textu nebylo nejak nadavat na zamestnance, jejich prace si vazim, jen proste nechapu tento styl uvazovani.

1 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1613x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.