Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Tw_ista

8. 1. 2012 22:27
chm...

Nemivam s postou problemy, ale letosni zazitky okolo Vanoc vesely. Odeslana zasilka do USA, EMS (mluvime o sluzbe za tisicovku s dorucovaci dobou 1-6 pracovnich dni) - podano 10.12., tusim 13.12. odeslano do cilove zeme, prevzata americkou postou 26.12. ... doruceno 28.12. Expresni sluzba.. (. UPS stejnou trasu opacnym smerem zvladla za ctyri pracovni dny.

S prijmem - uz v rijnu dorazila sberatelka Batmana, dorazim na postu, vystojim frontu, a slecna vyslovene na vetvi, byl vcerstve dovezeny varce (vim proc chodim po sesty (. )... v tomhle pripade pohoda, byl to druhej den po podani, ale aby to slecna nasla, tak tam veskery balicky prehazovala - a tim nemyslim decentne, ale regulerne s nima mlatila o zem - ostatne, jeji nebyly. Vim, tohle je jen posledni clanek a lidskej faktor, ale presto se to misty s balickama holt deje. A jeste par zazitku - par tydnu pred vanocema byl na nasi poste oblibenej trik u dopisu - "ale to jste si preci uz davno vyzvedl/a" ...

Ale lepsi se to..

0 0
možnosti
LM

KájaMařík

23. 12. 2011 0:31
A Vy ty hry posíláte poštou?

Co Vám brání prodávat online?

0 0
možnosti
W1

Woren 1

21. 12. 2011 21:17
Česká pošta, to je mazec !

Nedávno jsem na poště kupoval 20 známek na dopisy (po té, co jsem si vystál asi 15 minutovou frontu). Zaplatil jsem známky 200 korunovou bankovkou a uvědomil si, že budu potřebovat ještě ten den drobné. Požádal jsem tedy (stále u téhož okénka), o rozměnění tisícovky na dvě pětistovky. Dozvěděl jsem se, že to nelze, neboť mají zákaz. Nehodlal jsem se s touto odpovědí smířit a šel na vedoucí směny. Ta mě poslala do hlavní pokladny, kde mě rovněž odmítli ... Zkrátím to, peníze jsem ten den na hlavní poště v okresním městě už nerozměnil. Podotýkám, že nejsem ani Róm, ani pochybný týpek pod vlivem a slušně jsem poprosil. Dost těžko uvěřitelné ...

0 0
možnosti
JI

Jirkoš

21. 12. 2011 23:13
Re: Česká pošta, to je mazec !

A víte taky, že se dají koupit známky i jinde než na poště ?  A když už jste tam stál těch 15 minut to vás nenapadlo zaplatit tou tisícovkou ?

0 0
možnosti
CVŠ

cyankáli v šampaňském

21. 12. 2011 13:25
no, já mám vcelku

dobrý zkušenosti s doručováním, co mě ale nesmírně štve, je za a) otevírací doba na menších pobočkách, která je akorát pro důchodce, ne pro člověka chodícího do práce a za b) poddimenzované fungující přepážky. Když z 5 fungují 2 a ještě řeší zbytečnosti typu poštovní banky, různé smlouvy a jiné a na vyzvednutí pitomého dopisu člověk čeká minimálně půl hodiny (a není to před Vánocema) moc pěkných slov pro poštu člověk nenajde.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

21. 12. 2011 12:22
Problem je,ze do posty malo kdo vidi....

Osobne v ni nedelam, ale co slysim od radovych zamestnancu, co se tam deje...tak se nekdo v tomhle state (nemuzu ukazovat,protoze prime dukazy samozrejme nejsou) snazi Ceskou Postu zlikvidovat pred jeji budouci moznou privatizaci...proste snizit hodnotu podniku natolik, aby byla za babku.

To,ze vetsina pracovist jak uz ucetni, dorucovatelske a podobne trpi podstavem lidi a budou snizovat stavy dal jen snizuje kvalitu sluzby...a lide prechazi ke konkurenci...

Osobne jsem jiz nekolikrat vyuzil odpoledniho dorucovani, kdy me zavolali cca 5,6 hodin s predstihem, v kolik by me vyhovovalo, aby prijeli...Verim tomu, ze i tuto sluzbu nekdo posleze z vedeni zdevastuje,takze nebude stat ani za zlamanou gresli.

0 0
možnosti
LH

Lubomír H

21. 12. 2011 12:13
Pokud mám možnost volby NIKDY si nevybírám

Českou poštu ... Proč?   Protože pošťačka je líná i zvonit a jen háže lístečky do schránky. Borci z PPL a DPD stojí i  třeba s pneumatikama před dveřma ve 3.patře ................  :-P

0 0
možnosti
X

xs123

21. 12. 2011 12:25
Re: Pokud mám možnost volby NIKDY si nevybírám

No tak to zase ne. Zrovna mi včera přinesl soused balíček, že ho PPL nechala u něho, byl totiž už zaplacený. Ani mi nezavolali, ani neposlali SMS, nic, kromě toho pracuju kousek od jejich velkoskladu a nemám problém balíček převzít během pracovního dne. Kdybychom nebyli se sousedem zadobře, tak se ke mně balíček vůbec nemusí nikdy dostat a můžu ho potom shánět, kde chci. Co můžu, kupuju v kamenných obchodech.

0 0
možnosti
FB

nejchytrejsi

21. 12. 2011 12:04
posta

Postaci jezdej jak divi, vo tom zadna, spis nechapu proc musej lidi kupovat jak sileny tolik ptakovin, silnice sou zaflakany upc, ppd, posta autama...proc treba vy proste tu hru nenechate stahnout pres internet ? na jednom CD usetrime pytel CO2.

0 0
možnosti
V

Vhelsing3

21. 12. 2011 12:33
Re: posta

R^R^ Osobne preferuji digitalni edice, protoze nemusim nechavat DPH (VAT) Kalouskovi ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZZ

Sidonie_11

21. 12. 2011 11:59
Pošta nedělá svou práci!

Kdyby ji dělala, tak proč by si tolik lidí stěžovalo, že i když byli celý den doma, tak měli ve schránce lístek o tom, že nebyli zastižení a mají si zásilku vyzvednout na pobočce? Proč by sama pošta mimo oznámení o nezastižení měla upomínky, že se zásilku ANI NEPOKUSILA DORUČIT? Pošta už není totiž podnik, který poskytuje službu příjmu, přepravy a doručení poštovních zásilek a balíků, ale podnik, co prodává losy, omalovánky, všelijaký bulvární časopisy, uzavírá všemožné pojišťovací smlouvy, poskytuje finanční půjčky a k tomu jako vedlejšák sem tam něco přepraví a adresáte, dojdi si na to na pobočku! ;-€ :-P Rv Na straně odesilatele je spokojenost většinou, na straně příjemce však už ne...

0 0
možnosti
MS

Schovanec

21. 12. 2011 12:06
Re: Pošta nedělá svou práci!

Nejsem jen odesilatel, ale i prijemce. Rocne nam prijde stovky zasilek, nebyl problem s zadnou /nebo si to nemapatuji/.

0 0
možnosti
X

xs123

21. 12. 2011 11:48
Chudák pošta, musí vozit balíky

Panbože, vždyť to je jeich práce, za kterou se jim až příliš dobře platí, když vezmeme cenu poštovného. To je jako by někdo napsal, chudák továrna, oni musejí tolik toho vyrobit, když mají zakázka, a chudák obchody, oni toho musejí tolik prodat!!!! Normální firmy jakékoliv jiné než státní jsou jedině rády, když mají práci, navíc dobře zaplacenou, jedině Pošta jsou takoví chudáčkové.

0 0
možnosti
MS

Schovanec

21. 12. 2011 11:52
Re: Chudák pošta, musí vozit balíky

Zkuste prosim precist jeste jednou, zrejme jste se nedostal za nadpis :).

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1612x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.