Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

febrik

8. 7. 2012 11:27
Krabicová X krabicová

Lidičky, vy tady motáte hrušky s jablkama. V článku je řeč o krabicové distribuci počítačových/konzolových her, např. aktuálně Diablo III - buď hru můžete koupit přímo od Blizzardu v podobě digitální distribuce, což znamená, že si zaplatíte něco, co si následně stáhnete od vydavatele a používáte, nebo si skočíte do kamenného obchodu/objednáte přes eshop krabici, ve které je instalační medium (cd/dvd) a to máte fyzicky doma.

Jinak samozřejmě krabicové klasiky, o kterých se v komentářích mluvilo, v pořádku, jen to jsem až tak moc nepatří :)

0 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

8. 7. 2012 11:13
Ano spektákl typu

Harry Potter v jeho současné podobě by bez kin neprošel...

Hvězdná brána jako seriál ale bez nich projde skvěle... Hra o Trůny jako seriál taky projde skvěle. (a upřímně řečeno jako knihy překonají HP milionkrát a jako seriál náplní strčí HP do kapsa snadno... není to tak velký kasovní trhák ale vydělá)

0 0
možnosti
X

xychteen

8. 7. 2012 9:26
Připojuju se k názoru předdiskutéra...

...protože například takový člověče nezlob se, hraný na upraveném plánu v osmi lidech a se šesti figurkama, přičemž se smí chodit i dozadu (pouze je zakázáno přelejzat "oheň" v obou směrech), se dá hrát X hodin jak s flaškou, tak bez ní - a nějak si nedokážu představit, že by u téhož stolu sedělo těch osm lidí s nějakejma konzolema

:-)

Naopak, přimlouval bych se za větší sortiment jednoduchých stolních her s dobrým nápadem, zdroje jsou, například tuším říčanská PaN ("Papír a Nápad") občas vygenerovala hodně dobrý věci...

:

(...já jsem ovšem neobjektivní, protože jsem sám ve stolních hrách dlouho jel, i když mi tu olympiádu za totáče patenťák odmítl patentovat, protože "hra nepřinášela technický pokrok", a Igra ji nakonec nevyrobila, protože byla "výrobně moc jednoduchá a my bysme neměli na čem zaplatit lidi!" :-) Přeju pěkný den a dobré nápady)

0 0
možnosti
MS

Schovanec

8. 7. 2012 10:13
Re: Připojuju se k názoru předdiskutéra...

Urcite souhlasim. I kdyz v clanku resim trosku jine krabicove verze her :-).

0 0
možnosti
JK

Kubri ml.

7. 7. 2012 23:08
Myslím, že ..

nikdy. Na Silvestra jsme se na 5 hodin vypekli u dostih. Nevěřím tomu, že by takové chvíle nahradila jakákoli jiná "nestolní" hra.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.