Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Díky za recenzi, knihu mám již na stolku. V pátek 17. listopadu jsme byli v v JZďácké hospodě v Troubelicích, ves to na olomoucku. Popíjeli jsme litovelské kvasnicové  pivo a žili v hlubokém nevědoucím komunismu. Až za týden tamtéž jsme poprvé v televizi viděli ve zprávách záznam zásahové jednotky a ten známý záběr jak se příslušník tím pendrekem ohání po kameře. To když vidím tak přesně vím kde jsem seděl když jsem to viděl. A to bylo 23. listopadu 89.

0 0
možnosti

Kromě toho, jak píše Větva, to vypadá jako dobré shrnutí té knížky R^ Jinak v pátek 17. se opravdu nic zajímavého nedělo - aspoň ne v televizi. O víkendu pak zmatení novináři objížděli republiku aby našli zabitého studenta Šmída, a když je oba našli, tak přesně nevěděli, co si s nimi mají počít. Havel se na scéně objevil asi až v pondělí.

1 0
možnosti
Foto

Dobre. Ta knižka je fakt zajimava. Jen taky maly detail, 17. listopadu 1989 ti nemohli žadny dětsky pořad zrušit, bo byl patek, a v patek odpoledne ani večer se žadne pořady pro devitilete děcka nedavaly. Ani na prvnim, ani na druhem, ani na moskevskem programu. Vic jich tenkrat nebylo. A rozhodně v patek 17.11.1989 nemluvil v televizi žadny račkujici chlop s knirkem. a) Byl na Hradečku a tam za nim tenkrat televiza nejezdila. b) I kdyby přijela, nevysilalo by se to. c) I kdyby přijela a vysilalo by se to, nic by neřekl, bo v patek večer vubec netušil, kera bije. ...a jestli věděl...to by byla dobra konspirace R^;-)

1 0
možnosti

Diky, zajimave :-). Takhle jsem nad tim nepremyslel. Asi se me v pameti slilo vice dnu. Nejaky vikend a tak. :-) Kazdopadne super dedukce.

0 0
možnosti

Žantovského nemusím, ale na základě vašeho článku si knížku pořídím :-)

0 0
možnosti

je dobré si přečíst knihu od Daniela Kaisra, velice poutavé čtení

0 0
možnosti

J62a70r57a 83R74a88n68k

2. 3. 2015 20:32

Skoda, ze jste si nemohl odpustit ten nesmysl "v dospělosti podobnou partnerku a našel ji v Olze, kterou ale systematicky podváděl"......meli jine manzelstvi a zrejme oba vedeli, co delaji a neni na Vas je kritizovat, zkuste se zeptat pana Vaclava Klause, jak se mu libi uniformy ceskych letusek, pana Zemana, ktery nasel v pani Ivane nejlepsi prvni damu na svete.....

0 1
možnosti

Nikoho nekritizuji, nesoudim. Je to jen zjednodusena zkratka. Jejich slozitemu vztahu je v knize venovano hodne mista, na to v recenzi neni prostor a uz vubec nechci psat dalsi zivotopis.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.