Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

9. 8. 2011 12:37
chce to samozřejmě maličkost

A to kvalitní internetové připojení. To kvalitní u klienta,aby se hra dala přes internet vůbec hrát.

A taky všude kde by jí chtěl hrát. Co třeba kdyby si třeba chtěl zajet s notebookem k moři nebo na chalupu a chtěl hrát tam,?Bez internetu ani ránu..

Jiná věc je přetížení hráčského serveru, pokud by se na něj měli připojovat všichni uživatelé dané hry z celého světa.Tam bude potřeba kapátek předimenzování,čili ono to zase tak jednoduché a levné pro všechny hry nepůjde. Otázka je z čeho se to bude financovat. Řekněme že jedna cena je za vývoj hry, kterou si zaplatí při koupi hry (pro registraci). Co dál, bude mít "doživotní" užíváni a nebo bude muset platit nějaké měsíční, roční pronájem na pokrytí provozu??

0 0
možnosti
OM

Hagen

8. 8. 2011 23:41
Sláva hackerům

No naštěstí jsou tady lidé kteří umějí obejít tyhle směšné "ochrany proti pirátům" a např hry jako ASC 2 jdou hrát i off line. Mimochodem série assassins creed je po dlouhé době supr povedená věc která mě hodně chytla.

Osobně praktikuju že nejdřív hraju pirátské verze a když ta hra je dobrá po čase si  ji koupím za příjatelnou cenu do 500 Kč v originále. Ono kdyby se hry prodávaly za nižší ceny (novinky do 600 Kč, rok staré hry do 300 Kč) tak by třeba podstatně ubylo lidí kteří hrají pirátské verze....

0 0
možnosti
MJ

Heisenberg

9. 8. 2011 0:17
Re: Sláva hackerům

Koupit si hru od blizzu a nehrát ji online je hloupost. Blizz má krásné hry, které jsou dělané pro online kommunitu, tak do toho šoupli i bezpečnost.

Líbilo se mi vyjádření nějakého jejich hlavouna o WoW. "Musíme WoW rychle něčím nahradit, protože když to neuděláme my, udělá to někdo jiný." MMORPG tu byly dávno před WoWem, ani ten WoW nebyl ze začátku zázrak, ale rychlost patchování je u blizzu závratná, stčí se podívat na takový SC2, tam to taky frčelo jako po másle.

0 0
možnosti
X

xychteen

8. 8. 2011 23:37
A bude to pak ještě hra?

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1611x
Autor je provozovatel herního obchodu www.xzone.cz.