Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Pane Prokeš, výborné, připojuji se.

Pan prezident "na to má" a dokázal by mnohé.

Současně je to nesmírně těžké. Vzhledem k zanedbané energetické nezávislosti a dosti asi odlišným zájmům spojence USA.

Teď tu v Evropě chybí především podstatně férovější informovanost občanů a na to navazující podstatně lepší konsensus mezi politiky a občany. Současná všeobecná rozhádanost = bezmocnost.

(No vida, podařilo se mi vyjádřit se i bez neslušných výrazů.)

1 0
možnosti
KB

Zeman nemůže nic dělat. Ukrajinské fašisty podporovali v době puče zejména Obama a Merkelová, ti nesou odpovědnost, za všechno, co se dál stalo.

1 4
možnosti
MH

No ano, Obama, ten odpovídá za polituku USA k Rusku. Ale do toho mu nemáme co mluvit. Ale Evropa, tak mocný "celek-necelek", by měl zaujat svůj postoj. Merkelová reprezentuje Evropu ať chce nebo nechce. ( Je mi jí líto jak těžké to má.) Hlavně proto, že ostatní buď v podstatě mlčí (tj. řeči neslané nemastné), nebo se neshodnou (pokud lze nenápadně).

Kde je příčina tohoto generálně trapného a současně vážného stavu faktické bezmocnosti? Vidím ji v:

1) hromadném soustavném komplexním zadlužování všeho možného v Evropě,

2) v přebytku řečí a nedostatku konání ve věci energetické nezávislosti Evropy na Rusku,

3) Oproti USA měla usilovat o politiku nechat Ukrajinu na pokoji, aby byla co nejdéle neutrální zónou mezi NATO a Ruskem. Tedy respektovat vojenskou strategickou rovnováhu.

1 0
možnosti
RH

Plky o fašismu je propaganda pro nevzdělané mužiky, kteří věří v dějinnou spásnou roli Ruska v záchraně světa před nacismem. Že jste tomu necíleně propadl i vy je smutné.. Pokud řeknete v Rusku "fašísty" tak je vymalováno. Fašismus je něco dost komplexního a nevyznačuje se zvednutím ruky..

9 6
možnosti

Právě toto má společné italský a německý fašismus.

3 2
možnosti
ZB

Už je to únavné, to si opravdu myslíte, že každý kdo zamává vztyčenou rukou je hned "hajlující fašista" a tím pádem je hned Ukrajina plná fašistů, kteří chtějí ublížit nebohým Rusům a vzít jim jejich loďky...dost dobře se vezete na vlně ruské propagandy, od jejich tvůrců by jste jistě dostal pochvalu za "správné chápání"...

12 7
možnosti
JH

J98a81n 64H31a45n60á16k

23. 3. 2014 19:49

Tou fejkovou fotku "hajlujícího" Janeňuka jste svoje sdělení srazil na úroveň bulváru, vážený autore.

A neměl by Zeman ještě bojovat proti Jobbiku či jak se ti maďarští nacionalisti jmenují a kteří mají cca 17% preferencí? A co ti "náckové" na Ukrajině, co si do poslanecké sněmovny navolili lidé? Co s nima? Má je Zeman zakázat? Marnost nad marnost.

11 3
možnosti
AS

A51d56a91m 92S40t71a34v42a

23. 3. 2014 20:29

Prosím vás, ten očividně hajlující chlapík to je ten nový premiér? To by potom v tom duchu angažující se lidé měl vytisknout, rozmnožit a vyvěsit, kde se dá!

5 1
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Český a pražský patriot. Stav ženatý, člověk svobodný.

Seznam rubrik