Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Co je? Autor se po volbách odmlčel? Roztrhl roucho své a hořce zaplakal?

0 0
možnosti

Veřejná správa se zefektivňuje. To také něco vysvětluje. Myslím, že si ještě z tohohle koláče ukousnete a pokud zjistíte, že je poněkud hořký, zas až tako moc si nenadávejte. Svatě nadšení byli a jsou na všech stranách a vlastní chyby nevidí do té doby než si sami loknou.

A ještě jednu věc Martine, pokud volby v demokracii berete tak, že levičáci jsou blbci a Vaši smrtelní nepřátelé a že byste asi vládu levice nepřežil, zkuste se zamyslet jestli přece jen není chyba ve Vás. Zatím je tu už čtvrtstoletí jen nenávist zprava a podle toho to i vypadá - ta přetlačovaná zprava. A zatím skutečně absolutně nic neřeší, jen provádí nesmyslná cvičení s daněmi a se zákonů udělala tak trochu chaotický neprovázaný a zmatený kodex. Český pravičák Vašeho ražení je pravičákem spíše fanatickým bez rozumu.

3 1
možnosti
ZK

Z68d44e27n75a 69K34o18č14í

25. 10. 2013 12:40

Kyby se státní správa skutečně zefektivňovala, tak už by dnes byla polovina politiků v kriminále. Jelikož se tak nestalo, předpokládám, že o efektivitě státní správy u nás nemůže být řeč !!!!

0 0
možnosti
JH

Abych to zkrátil, volte mladé lidi z kandidátky KSČM , ať je nějaká šance na změnu.

0 1
možnosti
Foto

přivedli jste hospodářství na buben, pane Procházko. A navíc nevíte co s tím a blábolíte jakési nesmysly o svobodě, jako by zde snad nějaká byla. Tak někam zalezte a buďte rádi, že se na vás zapomene ! Děkuji za pozornost R^

4 1
možnosti
LS

1) No, děkovat za pozornost snad ani nemusíte. Zjevně jste ničí pozornost nezískal. 2) Proč vlastně nepíšete pod svým skutečným jménem? 3) Už jste se v Šumperku potkal s Pochem?

1 0
možnosti
MS

Takže podpořte státotvorné,svobodomyslné,hospodářsky výkonné a hlavně poctivé strany ODS a TOP09.Po volbách provazy rozdáváme zdarma.....:-)[>-]

4 0
možnosti
DD

Bloger Hejna napsal o vás blog. Velmi zdařilý. Názory máte jako dobře rozmnožený Benda.

3 0
možnosti
MK

Režimy se již dopředu netají se svými plány. Pod pojmem "FUNGUJÍCÍ STÁT". Si dozajista můžeme představit, že na sociálních dávkách se z roku na rok ušetří. Jak se to bude praktikovat, to by mně zajímalo.  Na šetření se úspěch nedá založit. Zastaví se definitivně koloběh peněz. Úspěch budoucí vlády lze založit pouze na tom, že ji budou lidé respektovat a budou si jí vážit. Že budou motivováni příkladem statečnosti. Příklad statečnosti ale ČSSD dávno neprodukuje. Jestlipak se ČSSD zajímá o Davida Rátha?  Nezajímá, protože k tomu by byla třeba statečnost, a tu nemají. Statečnost se nyní nachází v ODS. Statečnost v současnosti znamená, nenechat se ovlivnit tučně dotovanými kampaněmi. ČEŠI, BUĎME JAKO PSTRUZI, NIKOLIV JAKO SOUDRUZI!!! [>-];-)

1 1
možnosti
JH

Statečnost v kmotrovské, korupcí skrznaskrz prolezlé ODS? To si děláte kozy, ODS po právu skončí jako lidovci...

2 1
možnosti
JH

Strašení návratem před rok 1989, nesmysly v posuzování levicových programů a ohánění se zachováním svobody - to vše jen dokresluje programovou vyprázdněnost pravice. Návrat komunismu se omílá pouze před volbami, snižování daní už se raději ani nezmiňuje, protože i pravicové strany si uvědomily,že by neměly z čeho platit dluhy a chod státu, a bezmyšlenkové škrtání v položkách rozpočtu a-la Kalousek také nepřineslo žádný výsledek, kromě korupce. Místo boje proti zneužívání soc. dávek se dostali někteří zdravotně postižení na hranici chudoby, místo vytváření nových prac. míst se dotovaly nesmyslné projekty a hlásaný boj proti korupci byl při pohledu na bývalou koalici spíš výsměch. A stále věříte, že Vás pseudopravicové kmotrovské strany v čele se senilním agentem Bondem Švarcenbrkem přivedou k zářným zítřkům? A stále věříte, že kdyby se k moci dostala KSČM, že začne znárodňovat, obežene ČR ostnatým drátem a zřídí politické vězení? Svatá prostoto, kdyby blbost kvetla...

5 5
možnosti

Za článek karma...

Ale mám jeden dotaz: Ve svém profilu píšete, že jste "zastánce federální Evropy, odpůrce sociálního státu a přerozdělování vůbec" - což je obrovský protimluv. Celá EU je totiž na přelozdělování založená ( po našem vstupu tam u nás stouplo přerozdlěování o desítky procent), stejně tak na principech sociálního státu. Takže čeho že jste to skutečně zastáncem?

3 2
možnosti
JH

Ve skutečnosti žádný "sociální" stát neexistuje. Existuje jen důsledná kontrola a soc. dávky jen lidem v opravdové krizi. Jenže to by musela být vůle napříč pol.spektrem. Asi budete se mnou souhlasit, že jinak se budete dívat na podporu nezaměstnané matky samoživitelky, pro kterou soud není schopen dlouhodobě vymoci alimenty, a dávky pro romskou rodinu s osmi dětmi, kde nikdo nikdy nepracoval...A co se týče dotací, tak na tom je postavená celá EU-vážně si myslíte, že bez dotací by Němci a Francouzi dokázali konkurovat našemu zemědělství a v současné době i strojírenství? Za srovnatelnou práci stále dostáváme čtvrtinový plat...

3 3
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007