Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Vite co je jeste zamindrakovite Cechackovske?  Cechy, Cesko, Cesi, Cesky, Ceska republika a znova zase Cesko, Cesi, Cechy a porad dokola.  Problem, ktery vam kvete primo pod nohama drazi cizci je ten, ze nemate nejmensi zajem uznat Moravu a Slezsko a dat je zpet na mapu a do systemu CR tak jak patri.  Tot typicke Cechackovstvi.

0 0
možnosti
Foto

To psal mladý žvanil, mající plné právo na svůj zavilý úhel pohledu. Ne že by mi to bylo takto úplně jasné, ale nabízím vysvětlení, které staví slováky a čechy na přední intelektuální posty v Evropě. Oni totiž velice dobře pochopili, že EU je mnohem větší Kocourkov, než ty naše dva malé Kocourkovy. 8-o

1 0
možnosti
JC

Je to od vás docela velká drzost takto osočit české voliče. Myslím, že celá slavná EU může být šťastná že k těmto volbám jich přišlo tak málo. Kdyby totiž přišli volit všichni a vyjádřili ve volbě svůj názor, divila by se daleko víc.

2 1
možnosti
VS

Kdyby přišli lidé volit, byl by k dispozici reálný pohled na problém bez ohledu na to, kdo by co říkal a jak by se divil. Takto si všichni nespokojení budou dále nadávat doma, v hospodě  a na blogu s vědomím, že to stačí, a že se vlastně ani žádný skutek nečeká. Trochu zbabělé, ale české.

1 0
možnosti
MC

Vy jste tomu Karlovi zahučel do rybníka. Nějak vám to zrcadlo rybníka nepomáhá ve vašich analýzách.;-)

1 0
možnosti

V posledních letech parlament a vláda rozhodli proti mínění 80% obyvatel. Češi asi už  pochopili, že současná politika je jen pro těch zbývajících 10-20% a volbou to nezmění.

0 0
možnosti
MD

'Cechackove' predvedli, ze maji z ceho a umi se poucit, predvedli tolik samostatnosti, ze se vam z ni toci hlava a mate z toho mindrak Vy osobne. To je asi tak sdeleni vaseho clanku. Beru.

1 1
možnosti
ZO

Procházka a co ty víš o eu ajejich představitelích?;-Dpovídejhádám že tvůj děd a otec bylo komunisté a ty jseš člen snad nějaké maoistické úderky...

0 0
možnosti

28. 5. 2014 9:28

Berete na to něco?

0 0
možnosti
Foto

Pane kolego 8-o dávám karmu za odvahu do vlastních řad, pročetl jsem si blafy..jinak se to nedá napsat, bohužel, neboŤ sebereflexe či nastavení vlastního zrcadla (o tuposti a nekulturnosti) vypouklého ( chrom.lžíce )dovnitř...kdy jsme " malí a obrácení " a přitom skuteční je přesně co by jste si vy, já a slušnější lidé přáli! Bohužel světové dějiny ukazují že stále u lidí je nepoučitelnost spolu s nevědomostí a psycho. ovládáním a k tomu ještě z různých soc. poměrů , zde či jiných státech. I proto vznikají náboženství, války a rozpady států, pogromy...[>-]EU

1 4
možnosti
Foto

Jsem spíš proevropský....národovectví mě neoslovuje a volit jsem byl. Přesto rozumím těm, co nebyli. Současná podoba EU mě štve čím dál víc. Mindrák mohu mít leda z obrazu blízké ekonomické budoucnosti a islámské invaze. Svůj vnitřní mám vyřešen od sš.;-)

2 0
možnosti
JH

J90a11n 90H27a83n59á12k

28. 5. 2014 0:09

Nemám sice rád tenhle "všechnyurážející" způsob prezentace, zejména od mladého člověka (ostatně na to reaguje někdo níže), ale obsah není tak špatný a zamyšlení si zaslouží. R^

1 4
možnosti
VS

Autor mluví přesně k těm 82 procentům voličů, kteří jsou sice nespokojeni, ale nenašli ani tolik odvahy, aby svůj názor vyjádřili  řpi volbě.

0 0
možnosti
  • Počet článků 340
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1791x
Finanční analytik, manažer, absolvent FMV VŠE.

Předseda regionálního výboru TOP 09 Písecko, člen krajského výkonného výboru TOP 09 v jižních Čechách.

Kandidát č.51 za TOP 09 & KDU-ČSL Společně pro jižní Čechy.

Farmář a lesník.

Pravicový, prozápadní, proevropský.

Sledujte mne na facebooku: www.facebook.com/martinprochazka007